Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του
Από το σημείο που η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα INTIME NEWS

Στο "στόχαστρο" των Αρχών βρίσκεται πλέον ο γιος της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή από διερχόμενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα που έγινε στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το πρωί εντοπίστηκε από διερχόμενο νεκρή μία 71χρονη γυναίκα εντός αυτοκινήτου, κοντά στο νεκροταφείο Χαλκηδόνας, στη θέση του συνοδηγού και πυροβολημένη στο κεφάλι με καραμπίνα, κάτι που φαίνεται να συνέβη κατά την διάρκεια της νύχτας στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο προέκυψε πως ήταν νοικιασμένο και καιρό πριν την ανθρωποκτονία, ενώ από την συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία του μισθωτή, που είναι ο 34χρονος γιος του θύματος ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. Μητέρα και γιος φέρονται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο και να προσαχθεί για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα