Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη

Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη
Ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton Eurokinissi

Ο 27χρονος δράστης ομολόγησε πως εκείνος δολοφόνησε την άτυχη επιστήμονα. Από την νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα προέκυψε πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ έφερε πολλαπλά κατάγματα.

Στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, έφτασε η Ασφάλεια Χανίων, επιδεικνύοντας από την αρχή επαγγελματικό ζήλο και μεθοδική έρευνα.

Ανάμεσα στις προσαγωγές υπόπτων που πραγματοποίησαν οι Αρχές, ήταν και ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται ως διαταραγμένη προσωπικότητα και ηδονοβλεψίας. Εξεταζόμενος ο δράστης άρχισε να πέφτει σε πολλές αντιφάσεις μέχρι που στο τέλος ομολόγησε πως εκείνος δολοφόνησε την άτυχη επιστήμονα με κίνητρο την σεξουαλική κακοποίηση. Ο 27χρονος φέρεται να είδε τη βιολόγο που έτρεχε λίγο πιο μακριά από την Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμπάρι προς το Μνημείο Πεσόντων Ευελπίδων και την ακολούθησε…

Στη συνέχεια, την χτύπησε με το όχημά του δύο φορές για να την ακινητοποιήσει και τραυματισμένη και αναίσθητη την φόρτωσε σε αυτό. Ακολούθως, την μετέφερε στον Πλατανιά, 10 χλμ. πιο μακριά στην σπηλιά και παλιό καταφύγιο και πολυβολείο των Γερμανών επί Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που γνώριζε καλά, αφού το είχε εξερευνήσει παλιότερα και αφού την βίασε, την απέρριψε στο παλιό φρεάτιο εξαερισμού της σπηλιάς. Από την νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα προέκυψε πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ έφερε πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και το πρόσωπο και κακώσεις στα χέρια.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη που δολοφόνησε την βιολόγο στην Κρήτη

Ο δράστης, οικογενειάρχης και πατέρας δύο μικρών παιδιών, διατηρούσε κτήμα στην περιοχή. Μετά το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει, έκλεισε την τρύπα του φρεατίου με παλέτα που προϋπήρχε και οδήγησε μέχρι ένα κοντινό νεκροταφείο, όπου έπλυνε επιμελώς το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Οι Αρχές είχαν εντοπίσει αιματηρά ίχνη στο σημείο που οδήγησε την άτυχη γυναίκα ο δράστης και ροδιές αυτοκινήτου. Σημειώνεται ότι, αν και εξετάστηκε από τις Αρχές ως ενδεχόμενο, δεν προέκυψε εμπλοκή ή συνέργεια άλλου ατόμου.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη που δολοφόνησε την βιολόγο στην Κρήτη

Τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης που φανερώνουν και το μέγεθος της αγριότητας που επέδειξε ο δράστης είναι αυτά που δεν μπορούσαν να ειπωθούν κατά την επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης και τα οποία μένει να απαντηθούν μετά τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αμυχές στο σώμα της άτυχης γυναίκας πιθανόν προκλήθηκαν από την λαμαρίνα του πορτμπαγκάζ στην οποία κοπανιόταν η άτυχη γυναίκα καθ’ όλη την διαδρομή.

Ο 27χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton οδηγείται από αστυνομικούς για να απολογηθεί στον εισαγγελέα Χανίων την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019. Eurokinissi

Ο δράστης όταν ρωτήθηκε αν της έκλεισε το στόμα δεν το αποδέχτηκε και έτσι μένει να απαντηθεί μέσω των ιστολογικών εξετάσεων αν ο ασφυκτικός θάνατος επήλθε από τα κατάγματα στα πλευρά που προκάλεσε βλάβη στον πνεύμονα και από τον περιορισμένο αέρα που είχε στο πορτμπαγκάζ ή αν ο δράστης λέει ψέματα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όταν την έβγαλε αναίσθητη από το πορτμπαγκάζ και την βίασε ότι ένιωσε το σώμα της ακόμα ζεστό και την πέταξε στο φρεάτιο αμέσως μετά την πράξη του. Από τις Αρχές θα αναμένουν επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων μήπως μπορέσει να αποσαφηνιστεί μέσω αυτών, αν ο δράστης βίασε την 60χρονη όταν πλέον ήταν ήδη νεκρή ή όχι.

Η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης με δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την Κρήτη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα