Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις για τον Ροδίτη - Οι 47 κλήσεις και οι προσπάθειες να εξαφανίσει τυχόν στοιχεία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις για τον Ροδίτη - Οι 47 κλήσεις και οι προσπάθειες να εξαφανίσει τυχόν στοιχεία
DIMOKRATIKI.GR

"Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο" δήλωσε ο τραγικός πατέρας της άτυχης φοιτήτριας. Προβληματισμός για το "ορφανό DNA" που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Η υπόθεση βιασμού και άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο συνεχίζει να συγκλονίζει τα νέα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για το παρελθόν των δραστών και τις κινήσεις τους πριν και μετά το ειδεχθές έγκλημα.

Εδικότερα, όπως μεταδίδει το Star, από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο, προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Παράλληλα, σε προφορική ενημέρωση (που συνοδεύεται από απτά στοιχεία, τα οποία θα δοθούν και επισήμως τις προσεχείς ημέρες) δικηγόρος της Ρόδου προέβη χθες στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου σχετικά με το περιεχόμενο ενός μηνύματος sms που του απέστειλε την επομένη της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη.

ADVERTISING

Ο δικηγόρος, που από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησαν οι προσαγωγές στην υπόθεση είχε επιλέξει να απέχει από αυτήν, είχε λάβει γραπτό μήνυμα από τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου, με το οποίο του ζητούσε να συναντηθούν και με τον αδελφό του, για την διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων...

Οι κλήσεις των κατηγορουμένων

Όπως αποκαλύφτηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων, ο Ροδίτης -από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του - πραγματοποίησε συνολικά 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Μαρτυρία-φωτιά για τον Ροδίτη

Στο μεταξύ συγκλονίζει μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Το "ορφανό" DNA

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες είχε δει το φως η πληροφορία ότι στα πράγματα του σπιτιού είχε βρεθεί ορφανό DNA. Γεννητικό υλικό δηλαδή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο και όχι σε κάποιον από τους δύο κατηγορούμενους.

Κάτι, που αυτομάτως δημιούργησε υποψίες ότι το μοιραίο βράδυ μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι που ξεκίνησε το φονικό. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο Star κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά.

«Ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, DNA και κηλίδες αίματος που ανήκουν στην Ελένη Τοπαλούδη υπάρχουν σε πολλά σημεία, σε τοίχους και στο κρεβάτι όπου φέρεται να δέχθηκε τα χτυπήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στοιχεία για τέταρτο εμπλεκόμενο έχουν οι Αρχές

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι συνομιλίες "καίνε" τους δύο κατηγορούμενους

Νέα μαρτυρία για τον Ροδίτη: "Κυνηγούσε κορίτσια" λέει φίλος του

"Μίλησε" το κινητό του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

SHARE:

24Media Network