Δολοφονία Τοπαλούδη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της Ελένης

Δολοφονία Τοπαλούδη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της Ελένης

Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου έξω από την πόλη της Ρόδου. Είναι το τελευταίο βίντεο που δείχνει τη φοιτήτρια ζωντανή.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έφερε στο φως το Star, στο οποίο καταγράφεται η τελευταία διαδρομή που έκανε η Ελένη Τοπαλούδη, μέσα στο λευκό βαν των δολοφόνων της, το μοιραίο βράδυ της 28ης Νοεμβρίου.

Οι Αρχές έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από έξι κάμερες ασφαλείας και το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου έξω από την πόλη της Ρόδου, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Οι κάμερες ασφαλείας από το πρατήριο υγρών καυσίμων κατέγραψαν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν με το λευκό βανάκι δράστες και θύμα μέχρι να φτάσουν στην παραλία, όπου οι δύο άντρες πέταξαν στα βράχια την άτυχη φοιτήτρια. Πρόκειται για το τελευταίο βίντεο που δείχνει τη φοιτήτρια ζωντανή.

Οι δύο νεαροί άνδρες χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την άτυχη κοπέλα από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό. Κάμερα από σπίτι στην περιοχή, καταγράφει το αυτοκίνητο στις 2:26 τη νύχτα να περνά για πρώτη φορά, και να επιστρέφει στις 2:42.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα