Δολοφονία στη Βούλα: Η βεντέτα του 46χρονου με Λιβανέζο επιχειρηματία

Εκτέλεση στη Βούλα
Εκτέλεση στη Βούλα EUROKINISSI

Το θύμα φέρεται να είχε στην Αυστραλία μία έντονη κόντρα και βεντέτα με τη οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε και ήταν συνέταιροι.

Θύμα δολοφονικής επίθεσης με ξεκάθαρα μαφιόζικο τρόπο έπεσε ο 46χρονος επιχειρηματίας Γ.Μ. που είχε απασχολήσει, όπως και ο πατέρας του, τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο εκτελεστής χθες το βράδυ έστησε ενέδρα θανάτου στο θύμα έξω από το σπίτι του, επί της οδού Τροίας 16, στο Πανόραμα Βούλας.

Μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, με σκοπό να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του, τον πλησίασε από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη.

ADVERTISING

Το θύμα βαριά πληγωμένο άνοιξε την πόρτα του οδηγού και προσπάθησε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να δεχτεί και την τελευταία βολή στον θώρακα και να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Πρόκειται για νέο σε ηλικία επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα των εταιρειών security, ο οποίος έχει απασχολήσει όπως και ο πατέρας του τις Αρχές της Αυστραλίας στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη ο άλλος γιος της οικογένειας. Την πιθανότητα να υπήρχε τυχόν ενεργοποίησή του στη διακίνηση εδώ, εξετάζουν μεταξύ άλλων οι Αρχές ως ενδεχόμενο κίνητρο για την μαφιόζικη εκτέλεσή του. Σημειώνεται ότι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και των ελληνικών Αρχών, χωρίς όμως να έχει συλληφθεί ή απασχολήσει για κάτι στην Ελλάδα.

Πρόσθετα, στην Αυστραλία φέρεται να είχε δημιουργηθεί μία έντονη κόντρα και βεντέτα με τη οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε και ήταν συνέταιροι.

Ήταν παντρεμένος με γνωστό μοντέλο και πατέρας δύο παιδιών ενώ ήταν επίσης γνωστός στα κοσμικά σαλόνια και την Μύκονο.

Η δολοφονική επίθεση έγινε όσο τα ανήλικα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και ακολούθησαν τραγικές εικόνες όταν κατέφτασε στο σημείο ο πατέρας του θύματος και οι υπόλοιποι συγγενείς.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν πως ο εκτελεστής ήταν ένας, τον οποίο πιθανόν ανέμεναν συνεργοί του και διέφυγαν με κάποιο μέσο.

Έχουν συλλεχθεί υλικά κλειστών κυκλωμάτων σε μία προσπάθεια να αναλυθούν μήπως προκύψουν τυχόν εικόνες που να έχουν αποτυπώσει τους δράστες ή τουλάχιστον τον τρόπο διαφυγής τους. Η εταιρεία του είχε αναλάβει μεγάλο μερίδιο στην αγορά και σε φορείς των μέσων μαζικής μεταφοράς και σε αυτή φέρεται να είναι μέτοχος και ένας πρώην πολιτικός και υπουργός, χωρίς βεβαίως να υπάρχει κανείς συσχετισμός ανάμεσα στα γεγονότα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία στη Βούλα: Μέσα στο σπίτι ήταν τα παιδιά του θύματος-Ένας ο εκτελεστής

Δολοφονία στη Βούλα: Ποιος ήταν ο "βαρόνος" ναρκωτικών, σύζυγος γνωστού μοντέλου

SHARE:

24Media Network