Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο “Φτερωτός Μαραντόνα” δηλώνει συνεργός, αλλά αρνείται ότι τον σκότωσε

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο “Φτερωτός Μαραντόνα” δηλώνει συνεργός, αλλά αρνείται ότι τον σκότωσε
Eurokinissi

Ο ένας από τους ληστές του κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου φέρεται να πέταξε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρει πως είναι ο καταζητούμενος συνεργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αλλά τονίζει ότι δεν έχει σχέση με φόνο, παρά μόνο με ληστείες.

Μία απίστευτη διάσταση έχει πάρει η ληστεία που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου επί της οδού Ξηρογιάννη 12, το πρωί της Τετάρτης.

Δύο άγνωστοι δράστες με όπλα στα χέρια εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και υπό την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν όσα κοσμήματα είχαν οι προθήκες.

Πριν διαφύγουν όμως, ο ένας από αυτούς άφησε πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο υπογράφει μάλιστα ως «φτερωτός Μαραντόνα», ίσως θέλοντας να χλευάσει και τους αστυνομικούς, στο οποίο αναφέρει ότι είναι ο 29χρονος καταζητούμενος για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αφού ο συνεργός του έχει συλληφθεί, στο οποίο τονίζει πως δεν έχει σχέση με την εκτέλεση του δικηγόρου και διαπράττει μόνο ληστείες όχι φόνους…

Ο ίδιος αναφέρει πως πήγαν μαζί μεν με τον συνεργό του στο γραφείο του με εντολή να τον εκφοβίσουν και όχι να τον σκοτώσουν και πως αν το γνώριζε από την αρχή ότι ο συνεργός του που συνελήφθη ύστερα από μία τεράστια αστυνομική επιχείρηση στην Πάτρα, θα λειτουργούσε έτσι, τότε δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί του.

Βεβαίως, το σημείωμα έχει καταλήξει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση, μήπως εξαχθούν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό για να ταυτοποιήσουν αν πρόκειται όντως για τον δράστη, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που ταυτοποιηθεί ότι είναι όντως αυτός, δεν παύει να είναι οι ισχυρισμοί ενός καταζητούμενου κακοποιού, που γνωρίζει τις συνέπειες σε μία ενδεχόμενη καταδίκη για ανθρωποκτονία.

Αυτό που είναι σημαντικό για την Ασφάλεια, είναι ότι ενώ πίστευαν οι Αρχές ότι είχε διαφύγει και παρέμενε ο 29χρονος στην Αλβανία, αν όντως είναι αυτός, τότε σημαίνει ότι επέστρεψε στη χώρα μας από την πατρίδα του και δραστηριοποιείται στις ληστείες και οι έρευνες για τον εντοπισμό του εδώ και την σύλληψη του, αμέσως θα αναζωπυρωθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα