Δολοφόνος Ραφήνας: "Ό,τι δεν κοβόταν, το εξάρθρωνα και το έκοβα με πριόνι"

Δολοφόνος Ραφήνας: "Ό,τι δεν κοβόταν, το εξάρθρωνα και το έκοβα με πριόνι"

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας από τον εγγονό της, στη Ραφήνα. Τι ομολογεί ο 28χρονος δολοφόνος, τι έκανε με το άψυχο σώμα της γιαγιάς του

"Ό,τι δεν κοβόταν, το εξάρθρωνα και μετά το έκοβα", ομολόγησε ο 28χρονος Φώτης Λυρόπουλος, που σκότωσε τη γιαγιά του, τεμαχίζοντας στη συνέχεια το άψυχο σώμα της, πετώντας τις σακούλες στα σκουπίδια.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο 28χρονος, όταν δεν μπορούσε να αποκόψει ένα κομμάτι από το άψυχο κορμί της άτυχης ηλικιωμένης, το εξάρθρωνε με γυμνά χέρια και στη συνέχεια το τεμάχιζε, χρησιμοποιώντας πριόνι.

Όταν ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, έβαλε σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων τα κομμένα χέρια και πόδια της γιαγιάς του, ενώ τοποθέτησε τον κορμό της 83χρονης σε ένα μεγάλο σακβουαγιάζ.

Στη συνέχεια, τις τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αρτέμιδα, όπου μένει, περιμένοντας να νυχτώσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκε στο αμάξι του, πήγε 2 χλμ μακριά από την κατοικία του και πέταξε τις σακούλες και τον σάκο με τα μέλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, πιστεύοντας πως το πρωί θα περνούσε το απορριμματοφόρο και τα πειστήρια θα εξαφανίζονταν.

Εκείνη την ημέρα όμως, το απορριμματοφόρο δεν πέρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα το βράδυ της επόμενης μέρας, τα παιδιά να ανακαλύψουν αρχικά το πόδι της άτυχης γυναίκας.

Στο κελί όπου κρατείται τώρα, υπάρχει μόνιμα ένας αστυνομικός, ενώ ο εκάστοτε φρουρός, ενώ στο κρατητήριο δεν τον επισκέφτηκε ούτε η μητέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Ραφήνα: Σκότωσε τη γιαγιά του, και την τεμάχισε

Φρικτό έγκλημα: Σκότωσαν και τεμάχισαν 70χρονη στη Ραφήνα

SHARE:

24Media Network