Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στην ΓΑΔΑ εκ νέου ο πρώην σύζυγος της 29χρονης

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στην ΓΑΔΑ εκ νέου ο πρώην σύζυγος της 29χρονης
Στιγμιότυπο έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής Eurokinissi

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής εκλήθη και εξετάζεται εκ νέου ο πρώην σύζυγος της 29χρονης από την Γεωργία, ενώ νέες καταθέσεις έχουν ληφθεί από τον σύντροφό της και συγγενείς της σε μία προσπάθεια να φτάσουν σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι Αρχές.

Στην ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προσήχθη και εξετάζεται εκ νέου ο πρώην σύζυγος της 29χρονης από την Γεωργία, ενώ νέες καταθέσεις έχουν ληφθεί από τον σύντροφό της και συγγενείς της σε μία προσπάθεια να φτάσουν σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι Αρχές.

Από την συλλογή των έως τώρα στοιχείων και καταθέσεων κρίθηκε αναγκαίο να οδηγηθεί ξανά στην Ασφάλεια ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών τους, για να εξεταστεί και αναμένονται οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης, εν αναμονή και κάποιων πολύ συγκεκριμένων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο θάνατος που βρήκε την άτυχη 29χρονη από την Γεωργία, όπως αποδείχτηκε και από τα συμπεράσματα της νεκροψίας-νεκροτομής ήταν φρικτός.

Από τη αυτοψία στον χώρο κιόλας είχε διαπιστωθεί πως είχε μία εμφανή μελανιά στον λαιμό που παρέπεμπε σε στραγγαλισμό. Το θύμα είχε όντως στραγγαλιστεί όπως προέκυψε από την νεκροτομή. Ο δράστης χρησιμοποίησε όπως φαίνεται μία λεπτή γυναικεία και δερμάτινη ζώνη για να την σφίξει με αυτή στον λαιμό μέχρι που προκάλεσε κάταγμα στο υοειδές οστό και πέθανε από ασφυξία. Στη συνέχεια, την σκέπασε με μία κουβέρτα στο κρεβάτι και αποχώρησε, κλείνοντας πίσω του την πόρτα.

Την 29χρονη από την Γεωργία την αναζητούσε η θεία της στο τηλέφωνο επί δύο ημέρες αλλά δεν την έβρισκε και έτσι αποφάσισε να πάει την Τρίτη το μεσημέρι και να δηλώσει την εξαφάνιση της στις Αρχές.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας αποφάσισε πλέον η θεία της να πάει στο σπίτι της μαζί με κάποιες άλλες γυναίκες, συγγενείς και φίλες. Όταν μπήκαν με την βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι, ανακάλυψαν την άτυχη κοπέλα νεκρή στο κρεβατοκάμαρά της και κάλεσαν σε κατάσταση σοκ τις Αρχές.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης όμως υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα. Το θύμα φορούσε ρούχα και ήταν σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Ο χρόνος θανάτου τοποθετήθηκε περίπου 30-36 ώρες πριν την ανεύρεσή της και βρισκόταν στα αρχικά στάδια σήψης. Ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά που τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν στον πατέρα τους.

Το θύμα εργαζόταν σε σπίτια ως καθαρίστρια και από το σπίτι δεν έλειπε κάτι, άρα το κίνητρο δείχνει ξεκάθαρα προσωπικά και το γεγονός ότι δεν έχει παραβιαστεί η είσοδος δείχνει ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο της, ο οποίος αφού την σκότωσε, έφυγε κλείνοντας την πόρτα πίσω του. Μεγάλη σημασία έχει δοθεί επίσης σε μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ακούστηκε φασαρία από το σπίτι της, τις προηγούμενες ημέρες από την ανεύρεσή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα