Άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα: Στραγγάλισε την 29χρονη με ζώνη κι έφυγε ανενόχλητος

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
EUROKINISSI

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μία λεπτή, γυναικεία, δερμάτινη ζώνη για να στραγγαλίσει την άτυχη γυναίκα. Αφού αυτή πέθανε, στην συνέχεια την σκέπασε με μία κουβέρτα στο κρεβάτι και αποχώρησε, κλείνοντας πίσω την πόρτα.

Φρικτός ήταν ο θάνατος που βρήκε την άτυχη 29χρονη από την Γεωργία, όπως αποδείχτηκε και από τα συμπεράσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι από τον ιατροδικαστή κ. Γιώργο Ντιλέρνια.

Από τη αυτοψία στον χώρο κιόλας είχε διαπιστωθεί πως είχε μία εμφανή μελανιά στον λαιμό που παρέπεμπε σε στραγγαλισμό. Το θύμα είχε όντως στραγγαλιστεί όπως προέκυψε από την νεκροτομή. Ο δράστης χρησιμοποίησε όπως φαίνεται μία λεπτή γυναικεία και δερμάτινη ζώνη για να την σφίξει με αυτή στον λαιμό μέχρι που προκάλεσε κάταγμα στο υοειδές οστό και πέθανε από ασφυξία. Στη συνέχεια, την σκέπασε με μία κουβέρτα στο κρεβάτι και αποχώρησε, κλείνοντας πίσω του την πόρτα.

Την 29χρονη από την Γεωργία την αναζητούσε από προχθές η θεία της στο τηλέφωνο αλλά δεν την έβρισκε και έτσι αποφάσισε να πάει χθες το μεσημέρι και να δηλώσει την εξαφάνιση της στις Αρχές.

Χθες αργά το βράδυ αποφάσισε πλέον η θεία της να πάει στο σπίτι της μαζί με κάποιες άλλες γυναίκες, συγγενείς και φίλες. Όταν μπήκαν με την βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι, ανακάλυψαν την άτυχη κοπέλα νεκρή στο κρεβατοκάμαρά της και κάλεσαν σε κατάσταση σοκ τις Αρχές.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης όμως υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης στην κρεβατοκάμαρα. Το θύμα φορούσε ρούχα και ήταν σκεπασμένο με μία κουβέρτα. Ο χρόνος θανάτου τοποθετήθηκε περίπου 30-36 ώρες πριν την ανεύρεσή της και βρισκόταν στα αρχικά στάδια σήψης. Ήταν διαζευγμένη και είχε δύο παιδιά που τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν στον πατέρα τους, ο οποίος εξετάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά δεν προκύπτει κάτι σε βάρος του σε αυτή την χρονική στιγμή. Ο ίδιος επικαλέστηκε πως είχε καλές σχέσεις μαζί της.

Πρόσθετα, μέχρι τώρα εξετάστηκαν και άλλοι φίλοι και συγγενείς της ενώ από την Αστυνομία έχει δοθεί βάρος στο να εντοπιστούν όλοι όσοι τυχόν την γνώριζαν ή είχαν σχέση μαζί της, αφού είναι πιθανόν οι απαντήσεις για το ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής δολοφονίας να κρύβονται στο περιβάλλον της.

Το θύμα εργαζόταν σε σπίτια ως καθαρίστρια, ενώ από το σπίτι δεν φαίνεται να λείπει κάτι, άρα το κίνητρο μοιάζει προσωπικό ενώ το γεγονός ότι δεν έχει παραβιαστεί η είσοδος δείχνει ότι πιθανόν το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο της και του άνοιξε ή την αιφνιδίασε.

Πρόσθετα εξετάζονται μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ακούστηκε φασαρία τις προηγούμενες ημέρες από το σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο περιβάλλον της 29χρονης στρέφονται οι έρευνες για την δολοφονία στη Καλλιθέα

SHARE:

24Media Network