Έγκλημα στη Σητεία: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Σητεία: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος συζυγοκτόνος

Η απολογία του ήταν σύντομη ενώ στο στο δικαστικό μέγαρο της Νεάπολης βρέθηκαν και οι γονείς της πρώτης συζύγου του 36χρονου, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή, ζητώντας από την εισαγγελέα να πάρουν την επιμέλεια της 11χρονης εγγονής τους.

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του, ο 36χρονος κατ’ ομολογία συζυγοκτόνος από τη Σητεία, που παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έκθεση σε κίνδυνο και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Η απολογία του 36χρονου άνδρα, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, στραγγαλίζοντάς την, ήταν σύντομη.

Στο δικαστικό μέγαρο της Νεάπολης βρέθηκαν και οι γονείς της πρώτης συζύγου του 36χρονου (η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή), ζητώντας από την εισαγγελέα να πάρουν την επιμέλεια της 11χρονης εγγονής τους, που ζούσε με τον πατέρα της και τη νέα οικογένειά του στη Σητεία. Η εισαγγελέας έχει, επιπλέον, ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του 36χρονου με την 32χρονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα