Έγκλημα στην Σητεία: Δικαιοσύνη ζητούν η μάνα και ο αδελφός της 32χρονης – “Να μην τον βγάλουν τρελό”

Έγκλημα στην Σητεία: Δικαιοσύνη ζητούν η μάνα και ο αδελφός της 32χρονης – “Να μην τον βγάλουν τρελό”

Τις μαρτυρικές στιγμές που περνούσε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον εν διαστάσει σύζυγό της, πριν της αφαιρέσει τη ζωή στραγγαλίζοντάς την, εξιστορησαν η μητέρα και ο αδελφός της.

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία έδωσαν η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης γυναίκας που φέρεται να στραγγάλισε ο εν διαστάσει 36χρονος σύζυγός της, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Δεν θέλω να τον βγάλουν τρελό, ήξερε τι έκανε” είπε για τον πρώην γαμπρό της η μητέρα της 32χρονης. Όπως υπογράμμισε, η κόρη της “έκανε μαύρη ζωή μαζί του”, ενώ περιέγραψε σκηνικά βίας με μαχαίρια, ακόμη και απειλές του δράστη να ρίξει την κοπέλα από το μπαλκόνι.

Ανέφερε ακόμη ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα. 

Η πιο συγκλονιστική της αποκάλυψη είναι ότι ο 36χρονος πέρασε μπροστά της μετά το άγριο έγκλημα, χαμογελώντας της. “Μούδιασε η ψυχή μου, κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει”, λέει χαρακτηριστικά. 

Τόνισε ότι θέλει να κρατήσει τα εγγόνια της, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του έχει αδυναμία μόνο στην κόρη του από τον πρώτο γάμο και δεν δίνει καμία σημασία σε αυτά.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η μητέρα της 32χρονης είχε απευθυνθεί για βοήθεια σε σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες, της έκλεισαν όμως ραντεβού για τις 20 του Μάρτη, αρκετές εβδομάδες αργότερα από το άγριο έγκλημα που κόστισε τη ζωή στην κόρη της.

Ο 20χρονος αδελφός της, δήλωσε ότι ο πρώην γαμπρός του έκανε τη ζωή δύσκολη στην άτυχη γυναίκα. “Ζήλευε ακόμη και εμάς” είπε. Όπως υποστηρίξε, η οικογένεια τα έμαθε όλα λίγο πριν το τέλος της άτυχης κοπέλας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο 36χρονος απειλούσε και χτυπούσε και τα παιδιά. Υποστήριξε ακόμη ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα ξέσπασμα βίας, όπου έδωσε προτεραιότητα στο να προστατεύσει τα παιδιά που ήταν μπροστά.

“Τα παιδιά θέλω να μείνουν μαζί μας” είπε για τα ανίψια του, συμπληρώνοντας ότι “μέσα από αυτά βλέπω την αδελφή μου”.

Τόνισε τέλος ότι αυτό που ζητά είναι “πραγματική Δικαιοσύνη”, συμπληρώνοντας “να πάθει ότι του αξίζει, γιατί την αδελφή μου δεν μπορεί να τη φέρει πια πίσω”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα