Έγκλημα στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του

Έγκλημα στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του
Έγκλημα στα Χανιά zarpanews.gr

Ο 48χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 54χρονης συντρόφου του εντοπίστηκε στο Ηράκλειο, μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει μετά την πράξη για την οποία κατηγορείται.

Στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα κοντά σε εκκλησάκι στην περιοχή των Λινοπεραμάτων του Δήμου Μαλεβιζίου, εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ο 48χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 48χρονος, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Χανίων, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, με το οποίο είχε διαφύγει μετά την πράξη για την οποία κατηγορείται.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στα Χανιά όπου θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και θα περάσει από ανακριτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, σήμερα (19.01.2021) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής που διαπράχθηκε στα Χανιά.

Ειδικότερα, προχθές (17.01.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά βρέθηκε ημεδαπή εντός οικίας, θανάσιμα τραυματισμένη.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, προέκυψε ότι αλλοδαπός είχε διαπράξει την ανθρωποκτονία σε βάρος της ημεδαπής, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως από την κ. Ανακρίτρια Χανίων.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντόπισαν τον εν λόγω αλλοδαπό σε περιοχή του Ηρακλείου και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα