Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 52χρονου – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 52χρονου – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί
Έγκλημα στην Καβάλα Eurokinissi

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 52χρονου ο οποίος έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης έξω από το μαρμαράδικο όπου εργαζόταν. Ερευνώνται τα κίνητρα της επίθεσης που παραπέμπει μάλλον σε προσωπικές διαφορές.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Χρυσούπολη Καβάλας για το έγκλημα που έγινε σε βάρος ενός 52χρονου στις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Την στιγμή εκείνη το θύμα που είναι οικογενειάρχης, πήγαινε στο μαρμαράδικο που εργαζόταν και όταν έφτασε έξω από την επιχείρηση, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί είναι ότι επρόκειτο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο και έτσι ερευνώνται προς πάσα κατεύθυνση τα κίνητρα μίας τέτοιας επίθεσης που παραπέμπει μάλλον σε προσωπικές διαφορές με τον τρόπο που έγινε.

Άλλωστε ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, κάτι που ξεδιαλύνει ότι δεν μπορεί να ήταν στόχος από λάθος και οι υπεύθυνοι γνώριζαν την καθημερινή του ρουτίνα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής ενώ παράλληλα εξετάζονται άτομα του στενού του περιβάλλοντος και φίλοι του για να μπορέσουν να σχηματίσουν μία εικόνα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση και να μπορέσουν πρώτα απ’ όλα να διαπιστώσουν το κίνητρο για να μπορέσουν να βρουν και τον δράστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα