Έγκλημα στην Πιερία – Τον πυροβόλησαν στο στόμα και μετά του έβαλαν φωτιά

Έγκλημα στην Πιερία – Τον πυροβόλησαν στο στόμα και μετά του έβαλαν φωτιά
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ένας 45χρονος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι, έξω από το Νεκροταφείο της Καλλιθέας Κατερίνης. Από την νεκροτομή προέκυψε πως είχε προηγηθεί θανατηφόρο πλήγμα από κυνηγετικό όπλο στο στόμα του θύματος

Ακόμα πιο άγριες πτυχές του εγκλήματος στην Καλλιθέα Κατερίνης προέκυψαν από την νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Από την εξέταση προέκυψε πως προηγήθηκε κυριολεκτικά εκτέλεση του 45χρονου, με πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο στο στόμα του, που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν οι δράστες τα ίχνη τους.

Όλα ξεκίνησαν χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν ένας περιπατητής εντόπισε στο εξωτερικό χώρο του κοιμητηρίου του χωριού έναν απανθρακωμένο άντρα και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Σύντομα, στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της Ασφάλειας Κατερίνης. Το θύμα ήταν απανθρακωμένο, δεμένο πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του που τον αναγνώρισαν από τις παντόφλες του και τα ρούχα του.

Ο 45χρονος ήταν γνωστός χρήστης ναρκωτικών στην περιοχή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από το προηγούμενο βράδυ και ο πατέρας του τον αναζητούσε, χωρίς ωστόσο να έχει ενημερώσει σχετικά τις Αρχές.

Οι έρευνες στρέφονται κυρίως προς τον κόσμο των ναρκωτικών με την πιθανότητα να πρόκειται για κάποια σχετική διαφορά, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκλειστεί τυχόν άλλα ενδεχόμενα, ενώ από το πρωί γίνονται προσαγωγές υπόπτων από την γύρω περιοχή κυρίως από τον χώρο των τοξικομανών, που οδηγούνται στην Ασφάλεια και εξετάζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα