Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τρία άτομα προσήχθησαν ως βασικοί ύποπτοι

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τρία άτομα προσήχθησαν ως βασικοί ύποπτοι
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Οι έρευνες των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας απέδωσαν καρπούς. Προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές - μία στο κέντρο της Αθήνας και δύο στα σύνορα - βασικών υπόπτων για την ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου 25χρονου φοιτητή.

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως οι βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία του άτυχου 25χρονου φοιτητή τη νύχτα του δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου, δύο Πακιστανοί που εντοπίστηκαν σε μεθοριακό σημείο της χώρας, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την χώρα και ένας Ιρακινός από το κέντρο της Αθήνας.

Όπως έχει αναφερθεί ξανά, οι Αρχές δεν κινούνταν πλέον στα «τυφλά» αφού είχαν διαπιστώσει ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτή την επίθεση, από τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και από την «δεξαμενή» των ατόμων που έχουν προσαχθεί από την περιοχή τον τελευταίο καιρό και έχουν σημανθεί για ανάλογη δράση.

Ο φόβος των Αρχών ήταν να μην διαφύγουν από την χώρα οι δράστες και γι αυτό είχαν ενημερωθεί σχετικά όλες οι αστυνομικές Αρχές της χώρας, κάτι που επίσης απέδωσε καρπούς, όπως και η επίμονη έρευνα στα σπίτια-κρησφύγετα του κέντρου που σύχναζαν αυτά τα άτομα.

Υπενθυμίζεται, πως το κινητό του θύματος βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, ενώ το κινητό της κοπέλας δεν εντοπίστηκε ακόμα από τις Αρχές. Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πήραν αποτυπώματα και ίχνη γενετικών υλικών από την τσάντα της κοπέλας και το κινητό του θύματος.

Ο άτυχος νεαρός σπούδαζε management επιχειρήσεων στη Μ. Βρετανία και είχε γυρίσει στην Αθήνα για τις διακοπές του, όπου γνώρισε την κοπέλα από την Πορτογαλία, η οποία ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Μία ρομαντική βόλτα με την 23χρονη φίλη του σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της χώρας, οδήγησε στο να χάσει την ζωή του από τη συμμορία των τριών ληστών που τους επιτέθηκαν και οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έως τώρα είναι τα άτομα που ανακρίνονται στην Ασφάλεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα