Φιλοπάππου: Νεκρός 25χρονος μετά από ληστεία

Φιλοπάππου: Νεκρός 25χρονος μετά από ληστεία
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Νεαρό ζευγάρι δέχτηκε επίθεση και με απειλή αιχμηρών αντικειμένων τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα. Μετά από συμπλοκή, οι ληστές πέταξαν τον νεαρό από τα βράχια -Σε 8 προσαγωγές υπόπτων έχει προχωρήσει η Αστυνομία

Σε έναν άγριο φόνο εξελίχθηκε η ληστεία σε βάρος νεαρού ζευγαριού στου Φιλοπάππου. Τρεις δράστες επιτέθηκαν σε έναν 25χρονο Έλληνα και την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία και με απειλή αιχμηρών αντικειμένων τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Ο νεαρός υπερασπιζόμενος την φίλη του, συνεπλάκη με τους ληστές οι οποίοι τον τραυμάτισαν και στη συνέχεια τον έσπρωξαν και τον πέταξαν στο κενό, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα βράχια και να τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η κοπέλα σε κατάσταση σοκ κάλεσε σε βοήθεια. Δυστυχώς, όταν ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.

Από το σημείο οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή 8 ατόμων, οι οποίοι εξετάζονται μήπως κάποιος εξ αυτών είναι ανάμεσα στους αδίστακτους ληστές και δολοφόνους.

Σημειώνεται, ότι τους τελευταίους μήνες έχουν συλληφθεί και έχουν εξαρθρωθεί πολλές συμμορίες αλλοδαπών ληστών που επιτίθονταν σε νεαρά ζευγάρια και τουρίστες και χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο τον λόφο του Φιλοπάππου και την περιοχή της Ακρόπολης.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα