Εισβολή χρυσαυγιτών στο πλοίο που μετέφερε τον “δράκο” της Πάρου

Εισβολή χρυσαυγιτών στο πλοίο που μετέφερε τον “δράκο” της Πάρου

Έφοδος μελών της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό βιαστή από τη Σύρο. Δεν μπόρεσαν να τον φτάσουν (Vid)

Με το πλοίο Blue star naxos και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφθασε στις 7:30 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά από τη Σύρο, ο 19χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Μέλη της Χρυσής Αυγής περίμεναν το όχημα της ΕΛΑΣ που μετέφερε τον Πακιστανό.

Τα μέλη της οργάνωσης βρίσκονταν στο λιμάνι και μόλις κατέβηκε ο καταπέλτης όρμησαν με κοντάρια και ελληνικές  

Οι όποιες δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας υπήρχαν εκεί, οι οποίες δεν ήταν και ιδιαίτερα πολλές, δεν πρόλαβαν να τους απωθήσουν.

Αποτέλεσμα το όχημα της αστυνομίας που μετέφερε τον κρατούμενο ανέπτυξε ταχύτητα και έτσι μπόρεσε τελικά να διαφύγει από το λιμάνι.

Παρά την ταχύτατη κίνησή τους, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αγγίξουν τον κατηγορούμενο, αλλά ούτε καν να καθυστερήσουν το όχημα, το οποίο δευτερόλεπτα μετά έφυγε ακολουθούμενο από δύο μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες διέφυγαν από το λιμάνι με στόχο να εντοπίσουν το όχημα που μεταφέρει τον κρατούμενο.

Να σημειωθεί ότι από το πλοίο αποβιβάστηκαν πρώτα οι επιβάτες, τα οχήματα και τα φορτηγά και  στη συνέχεια αυτοκίνητο της διεύθυνσης μεταγωγών μπήκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου προκειμένου να παραλάβει τον κρατούμενο.

Την Τετάρτη στις φυλακές Αυλώνα

Ο αλλοδαπός που παραδέχθηκε τα πάντα στην απολογία του και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στα χαρτιά της γέννησής του που είναι το 1993 και όχι το 1991, μεταφέρθηκε στο τμήμα μεταγωγών του Πειραιά και το πρωί της Τετάρτης θα οδηγηθεί στις φυλακές Αυλώνα, καθώς οι κατηγορούμενοι ανήλικοι και έφηβοι μέχρι 21 ετών, οδηγούνται σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικηγόρος του, έδωσε γραπτή δήλωση σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων σύμφωνα με την οποία “ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τον διορισμό” ενώ σημείωσε ότι θα αποποιηθεί της αμοιβής της.

Στο μεταξύ η 15χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή στην Εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη αλλά σταθερά ελεγχόμενη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα