Έκαναν παραγγελίες και λήστευαν τις εισπράξεις και τα φαγητά από τους διανομείς

Έκαναν παραγγελίες και λήστευαν τις εισπράξεις και τα φαγητά από τους διανομείς
Διανομέας sooc

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος αλλοδαπών διανομέων στις περιοχές Παιανίας και Σπάτων.

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Παιανία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, ένας 28χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Αναζητούνται οι συνεργοί του.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων ταχυφαγείων στην περιοχή της Παιανίας.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι πραγματοποιούσαν κλήσεις στα ταχυφαγεία και έδιναν διευθύνσεις για την παράδοση της παραγγελίας σε σημεία πρόσφορα για επίθεση.

Στο σημείο ανέμεναν τους διανομείς, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face και με την απειλή μαχαιριών και χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν τις εισπράξεις καθώς και τις παραγγελίες.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών, σε βάρος αλλοδαπών διανομέων, στις περιοχές Παιανίας και Σπάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα