Έκρυβαν σε παράγκα σχεδόν 5 κιλά ηρωίνης και περίπου ένα κιλό κοκαΐνης

Έκρυβαν σε παράγκα σχεδόν 5 κιλά ηρωίνης και περίπου ένα κιλό κοκαΐνης

Συνελήφθη στο Ζεφύρι ένα ζευγάρι Ρομά για διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν 4 κιλά και 911,2 γραμμάρια ηρωίνης και 723,5 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο Ρομά, ένας 22χρονος άνδρας και 28χρονη γυναίκα, για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος συνεργός τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Αττική και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω στο Ζεφύρι, και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας σε παράγκα στο Ζεφύρι, βρέθηκαν εντός μεταλλικού δοχείου σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και κατασχέθηκαν 4.911,2 γραμμάρια ηρωίνης, 732,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και συσκευή κινητού τηλεφώνου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version