Πλατεία Βάθη: Για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών έχουν απασχολήσει τις Αρχές τα θύματα

Πλατεία Βάθη: Για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών έχουν απασχολήσει τις Αρχές τα θύματα
Eurokinissi

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που άνοιξε πυρ εναντίον δύο Τούρκων υπηκόοων. Μετά από διαπληκτισμό που είχε με τα θύματα, πυροβόλησε απανωτές φορές σε βάρος τους και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του ένοπλου δράστη που πυροβόλησε και αποπειράθηκε να σκοτώσει δύο νεαρούς Τούρκους υπηκόους κουρδικής καταγωγής, το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9), στην συμβολή των οδών Μάρνη και Αχαρνών, στην Πλατεία Βάθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις διακίνησης μεταναστών και για διακίνηση ναρκωτικών και παρότι δεν είναι σε θέση ακόμη να καταθέσουν και ουσιαστικά παραμένει αταυτοποίητος μέχρι στιγμής ο δράστης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν πιθανό να πρόκειται για ομοεθνή τους και τα κίνητρα της συμπλοκής ενδεχομένως να σχετίζονται με τις παράνομες δραστηριότητές τους και τυχόν διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύματα.

Μεταξύ δράστη και θυμάτων προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ξαφνικά ο δράστης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και μία στο πρόσωπο τον 27χρονο που σωριάστηκε αιμόφυρτος στην πλατεία και τον 22χρονο φίλο του στην πλάτη. Ο δεύτερος πήγε μόνος στο ΙΚΑ στην Λ. Αλεξάνδρας, οι γιατροί του οποίου κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο που έφτασε στην Πλατεία Βάθη μετέφερε τον 27χρονο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και στη συνέχεια επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και τον δεύτερο τραυματία που τον μετέφερε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη όπως και για να αποσαφηνιστούν πλήρως τα ακριβή αίτια και κίνητρα της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μέρα μεσημέρι με δεκάδες περαστικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα