Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που κακοποιούσε το παιδί του στο Άργος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που κακοποιούσε το παιδί του στο Άργος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού του στην Αργολίδα. Στις φυλακές Τριπόλεως ο φίλος του πατέρα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας, που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον φίλο του, στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού του, στην Αργολίδα.

Ο δεύτερος των κατηγορουμένων προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε σήμερα στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο πατέρας του παιδιού και ο 37χρονος φίλος του συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων Αττικής, μετά από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η οποία ζει στην Αθήνα.

Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος και ο πατέρας, οι οποίοι συζούσαν, είχαν προβεί επανειλημμένως σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, το οποίο έχει νοητική υστέρηση.

Η κακοποίηση επιβεβαιώνεται και ιατροδικαστικά, γι’ αυτό και οι δύο δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση .

Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα ενημερώθηκε για την κακοποίηση του παιδιού όταν το ίδιο παραπονέθηκε στη γιαγιά του, η οποία μετέβη στο Άργος και το πήρε μαζί της στην Αθήνα.

πηγή φωτογραφίας: argolikeseidhseis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Πατέρας' βίασε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον σύντροφό του

SHARE:

24Media Network