Εντοπίσθηκαν τρεις χασισοφυτείες στα Γεράνεια Όρη

Εικόνα από τις χασισοφυτείες στα Γεράνεια Όρη
Εικόνα από τις χασισοφυτείες στα Γεράνεια Όρη ΕΛ.ΑΣ.

Εντοπίσθηκαν σε δύσβατη περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασικής έκτασης, στα Γεράνεια Όρη από την πλευρά του Αλεποχωρίου, τρεις χώροι στους οποίους καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης. Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 2.303 δενδρύλλια κάνναβης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από διερεύνηση πληροφοριών, εντόπισαν με τη συνδρομή εναερίου μέσου της ΕΛ.ΑΣ., στα Γεράνεια Όρη τρεις φυτείες με δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα εντοπίσθηκαν σε δύσβατη περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασικής έκτασης, στα Γεράνεια Όρη από την πλευρά του Αλεποχωρίου, τρεις χώροι στους οποίους καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά του μέτρου έως 2,5 μέτρα.

Οι προαναφερόμενες φυτείες βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και τροφοδοτούνταν από τον ίδιο κεντρικό σωλήνα ύδρευσης.

Περαιτέρω, στους χώρους βρέθηκαν εξοπλισμός ορεινής διαβίωσης και χώρος αποξήρανσης κάνναβης.

Χθες το πρωί, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέβη στην εκρίζωση και κατάσχεση 2.303 δενδρυλλίων κάνναβης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των καλλιεργητών συνεχίζονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά
SHARE: