Επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Πορεία από ομάδες αντιεξουσιαστών και οργανώσεις της εξωκοινωβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου την Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015. Επεισόδια στα Εξάρχεια.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Πορεία από ομάδες αντιεξουσιαστών και οργανώσεις της εξωκοινωβουλευτικής αριστεράς για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου την Κυριακή 6 Δεκμεβρίου 2015. Επεισόδια στα Εξάρχεια. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Οι επιθέσεις έγιναν τα ξημερώματα, με την Πατησίων να κλείνει για περίπου τρεις ώρες

Για μια ακόμη φορά σημειώθηκαν επιθέσεις νεαρών ατόμων σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Οι επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες ξεκίνησαν μισή ώρα μετά μεσάνυχτα και διήρκεσαν μέχρι τις 03:30 τα ξημερώματα.

Αρχικά, τα άτομα αυτά βγήκαν από το χώρο του Πολυτεχνείου και έριξαν μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων, ενώ έκαψαν και κάδους απορριμμάτων. Παράλληλα, έκλεισε για περισσότερο από τρεις ώρες η Πατησίων, αφού οι επιθέσεις στο συγκεκριμένο σημείο κράτησαν μέχρι τις 03:30.

Παράλληλα, έγιναν άλλες επιθέσεις νεαρών εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη από τη 01:30 έως τις 02:45. Σημειώνεται ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

(Φωτό αρχείου)

SHARE:

24Media Network