Επίθεση αντιεξουσιαστών με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Εξαρχείων

Επίθεση αντιεξουσιαστών με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Εξαρχείων
ΑΘΗΝΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΛΟΓΙΚΗ - ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου, οι αστυνομικοί που καταδίωξαν τους νεαρούς μετά την επίθεση, προχώρησαν σε 9 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι αυτή την ώρα έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ενδεχομένως να συλληφθούν και να σχηματιστούν δικογραφίες σε βάρος τους

Ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πλατεία Κάνιγγος, λίγο πριν τις 10 το βράδυ και καθώς επέστρεφαν στα Εξάρχεια, επιτέθηκαν με 20 βόμβες μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος επί της οδού Καλλιδρομίου.

Στο σημείο υπήρχαν από πριν και για προληπτικούς λόγους τοποθετημένες αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες και από δικυκλιστές της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και καταδίωξαν τους νεαρούς στα γύρω στενά.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ από την επίθεση δεν σημειώθηκαν φθορές στο Αστυνομικό Τμήμα αφού όλες οι βόμβες μολότοφ κατέληξαν σε γύρω σημεία. Στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου, οι αστυνομικοί που κατεδίωκαν τους νεαρούς προχώρησαν σε 9 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι αυτή την ώρα έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ενδεχομένως να συλληφθούν και να σχηματιστούν δικογραφίες σε βάρος τους.

Η Αστυνομία από νωρίς είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην γύρω περιοχή, με αφορμή την επέτειο δύο ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ τα μέτρα αυτά ήταν ακόμα πιο αυστήρά λόγω και της παράλληλης με την αντιφασιστική συγκέντρωση, προεκλογικής συγκέντρωσης και ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ομόνοια. Αυτή την ώρα στην περιοχή έχει αποκατασταθεί η ηρεμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα