Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του ‘Πρώτου Θέματος’

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του ‘Πρώτου Θέματος’
Παρέμβαση της Αρ.Εν. στα γραφεία της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Καταδρομική επίθεση μελών του "Ρουβίκωνα" στα γραφεία του 'Πρώτου Θέματος'. Έσπασαν τη τζαμαρία του κτιρίου και προκάλεσαν φθορές σε οχήματα (Vid)

Μέλη της ομάδας “Ρουβίκωνας” που επέβαιναν σε δίκυκλα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι.

Με πέτρες και βαριοπούλες έσπασαν την τζαμαρία του κτιρίου, όπου στεγάζεται η εφημερίδα, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

H ομάδα «Ρουβίκωνας», με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί, στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι.

ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοιες ενέργειες μας βρίσκουν αντίθετους

«Τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές και μας βρίσκουν αντίθετους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Γεροβασίλη: Πράξεις απόλυτα καταδικαστέες

«Επιθέσεις βίας σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους εργαζόμενους σε αυτά είναι πράξεις απόλυτα καταδικαστέες», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε ανάρτηση της στοTwitter, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός

“Οι βαριοπούλες και οι κουκούλες είναι μαύρος φασισμός. Όσες κόκκινες μπογιές και αν χυθούν, όσα λόγια και αν ειπωθούν αυτό δεν αλλάζει”, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα