Ένταση στα Εξάρχεια με βόμβες μολότοφ και οδοφράγματα

Ένταση στα Εξάρχεια με βόμβες μολότοφ και οδοφράγματα

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός νεαρού που συμμετείχε στα επεισόδια. Προηγήθηκε πορεία αντιεξουσιαστών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Σταδιακά επανέρχεται η ηρεμία στους δρόμους των Εξαρχείων ύστερα από έντονα επεισόδια που σημειώθηκαν από κουκουλοφόρους σε βάρος των διμοιριών των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια επικεντρώθηκαν κυρίως επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, σε βάρος της στατικής διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Μπενάκη και στους γύρω δρόμους των Εξαρχείων, όπου οι κουκουλοφόροι είχαν ανάψει πύρινα οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων.

Από το σημείο η Αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη. Κατά τα επεισόδια δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Είχε προηγηθεί η πορεία νεαρών από το Πεδίο του Άρεως προς την ΓΑΔΑ ως συμπαράσταση προς τον νεαρό που συνελήφθη για επεισόδια στα Εξάρχεια και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από την ΓΑΔΑ κατά τη διάρκεια απόπειρας απόδρασής του. Λόγω της κινητοποίησης έκλεισαν τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και ο σταθμός του μετρό "Αμπελόκηποι".

Καθώς είχε λήξει η πορεία και επέστρεφαν κατά ομάδες οι νεαροί στα Εξάρχεια, ξέσπασαν και τα επεισόδια και με συνεχείς επιθέσεις σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ.

(Φωτογραφία αρχείου)

SHARE:

24Media Network