Επίθεση με βιτριόλι: Όσα είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Όσα είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη

Η 34χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς που μετέβησαν στο Θριάσιο, ενώ αναμένεται η έγκριση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των επικοινωνιών της

Ούτε σήμερα κατάφεραν να γίνουν σοφότεροι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που μετέβησαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να πάρουν την κατάθεση που επί σειρά ημερών και εκείνοι περίμεναν, μέχρι να νιώσει λίγο καλύτερα η 34χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί είχαν ελπίδες ότι ίσως να άκουγαν κάτι πιο συγκεκριμένο από αυτά που λίγο έως πολύ τους είχε πει από την αρχή, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού η 34χρονη κοπέλα επέμεινε πως «δεν μπορεί να προσδιορίσει από που μπορεί να προέρχεται αυτή η επίθεση» και δεν ήταν σε θέση να υποδείξει κάποιες πιθανές αλλά πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ADVERTISING

Ως προς την περιγραφή της δράστιδος επίσης δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί πολλά περισσότερα και την μόνη περιγραφή που έδωσε είναι πως επρόκειτο για μία γυναίκα μετρίου αναστήματος, ηλικίας περίπου 30-40 ετών, φορούσε μαύρα ρούχα, μάλλον μακρυμάνικο πανωφόρι, πιθανόν είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε μάσκα και δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπό της και ίσως φορούσε σκουφί.

Μόνο με αυτή την περιγραφή η έρευνά των αστυνομικών παραμένει πάρα πολύ δύσκολη και ενδεχομένως να χρειαστεί να κρατήσουν καιρό οι προσπάθειές τους με στόχο να φτάσουν στην εξιχνίαση και την ταυτοποίηση της δράστιδος.

Μέχρι στιγμής, όσες καταθέσεις έχουν πάρει από το επαγγελματικό και το κοντινό της περιβάλλον, επίσης δεν τους έχουν κάνει σοφότερους, ενώ αντί μαρτυριών κρίσιμων για την εξιχνίαση την υπόθεσης έχουν δεχτεί μία καταιγίδα από δήθεν «μαρτυρίες» που στην πραγματικότητα είναι απλά αδιασταύρωτα κουτσομπολιά.

Η έγκριση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των τηλεπικοινωνιών της έχει δοθεί, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις, ενώ και η ανάλυσή τους θα είναι εξαιρετικά χρονοβόρα, την στιγμή που δεν έχουν κάτι πιο στοχευμένο σε σχέση με πρόσωπα και ημέρες.

Αναφορικά με τα υλικά κλειστών κυκλωμάτων, η γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση αποδεικνύεται ή πολύ τυχερή ή πολύ έξυπνη έχοντας προσχεδιάσει καλά τις κινήσεις της.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να έχουν κάτι αξιοποιήσιμο από τις αναλύσεις των βιντεοληπτικών υλικών, πέρα από κάποια μακρινά πλάνα και καρέ που ίσως σε κάποια από αυτά να καταγράφονται ύποπτες παρουσίες και κινήσεις που να προσομοιάζουν στην περιγραφή, αλλά είναι τόσο μακρινά πλάνα που δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτος και σίγουρος για το τι βλέπει, ειδικά όταν μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κανείς και το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από αυτή την χειρουργική μάσκα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
SHARE:

24Media Network