Επίθεση με βιτριόλι: Πιθανό δεύτερο στόχο "δείχνει" σημείωμα της 35χρονης

H 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης στην Καλλιθέα οδηγείται στον Εισαγγελέα
H 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης στην Καλλιθέα οδηγείται στον Εισαγγελέα EUROKINISSI

Αναλυτικά τι γράφει το σημείωμα της φερόμενης ως δράστιδας, το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της και περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Μια νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα φέρνει στο φως το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο σημείωμα της φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι εκτός από την Ιωάννα, η 35χρονη κατηγορούμενη ίσως είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία,γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα... τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει...».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.  

Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη, που δεν έχει ομολογήσει έως τώρα, πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίθεση με βιτριόλι, Αστυνομία
SHARE:

24Media Network