Επίθεση με βιτριόλι: Στη σάρωση των τηλεφώνων το “κλειδί”

Επίθεση με βιτριόλι: Στη σάρωση των τηλεφώνων το “κλειδί”

Τα αποτελέσματα από τη σάρωση των κινητών τηλεφώνων όλων των υπόπτων, την ημέρα του συμβάντος αναμένεται να δώσει "φως" στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Τα αποτελέσματα από τη σάρωση των τηλεφώνων από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα, αναμένεται να περιορίσουν κατά πολύ τον αριθμό των υπόπτων.






Η σάρωση δεν θα αφορά μόνο στο σημείο της επίθεσης, αλλα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθεάς. Θα γίνουν ταυτοποιήσεις προσώπων και τηλεφώνων. Οι έρευνες έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πρόκειται για 3 γυναίκες, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι άλλος ο φυσικός και άλλος ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης.

Βίντεο-ντοκουμέντο

Τις προηγούμενες ημέρες, έγινε γνωστό ότι κάμερα ασφαλείας ”έπιασε” μία μαυροφορεμένη γυναίκα που ενδεχομένως είναι εκείνη που επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα, δίνοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση .






Σκίτσο έχει στα χέρια της η Αστυνομία

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ακόμη ένα σκίτσο της δράστιδος, όπως διαμορφώθηκε από μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί. Ένας οδηγός ταξί φέρεται να περιέγραψε τη γυναίκα που μετέφερε στο σημείο, με τις περιγραφές να δείχνουν ότι πρόκειται για τη γυναίκα που αναζητείται.

Οι Αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή από την πινακίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν προσήλθε ο ίδιος στις Αρχές. Ο ταξιτζής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον σταμάτησε στο Παγκράτι και του είπε ότι ο προορισμός της ήταν η Θησέως.

Ο οδηγός έδωσε μια περιγραφή, η οποία ήταν πολύ κοντά στην πρώτη περιγραφή που έδωσε και η ίδια η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα