Επιτυχής η επέμβαση στον Νίκο Μαζιώτη. Οι γιατροί επανασύνδεσαν το οστό του

Στιγμιότυπο από την είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο Νίκος Μαζιώτης. Μετά την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε από σφαίρα στον δεξί ώμο. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την είσοδο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο Νίκος Μαζιώτης. Μετά την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε από σφαίρα στον δεξί ώμο. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η επέμβαση στον τραυματισμένο Μαζιώτη. Τουλάχιστον 15 μέρες θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ορθοπεδική επέμβαση στον Νίκο Μαζιώτη, επέμβαση που διήρκεσε περισσότερο από δυόμισι ώρες.

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχιονίου, κατά την οποία οι γιατροί προσπάθησαν να επανασυνθέσουν το οστό, που καταστράφηκε, καθώς η σφαίρα διαπέρασε το σώμα του από την πίσω πλευρά με φορά προς τα εμπρός .

Οι χειρουργοί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" επισημαίνουν όμως ότι θα χρειαστεί και νέα επέμβαση, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα και θεωρούν ότι ίσως απαιτηθεί και τρίτη νευροχειρουργική σε άλλο χρόνο.

Η εκτίμησή τους είναι ότι ο τραυματίας θα πρέπει να παραμείνει για τουλάχιστον 15 ημέρες στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, θα νοσηλευθεί σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο κρατουμένων, κάτω από δρακόντεια φρούρηση, στον 8ο όροφο του νοσοκομείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network