Έσφαξε τον γείτονά του γιατί τον κατηγόρησε ότι του έκλεβε ρεύμα

Έσφαξε τον γείτονά του γιατί τον κατηγόρησε ότι του έκλεβε ρεύμα
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Το θύμα είχε μεταβεί στο πατρικό του σπίτι στο χωριό του στην Δυτική Αχαΐα από την Αθήνα όπου διέμενε και ζήτησε τον λόγο από τον 69χρονο γείτονά του γιατί θεωρούσε ότι του έκλεβε ρεύμα, Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έγκλημα κατέληξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ δύο γειτόνων σήμερα το απόγευμα στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας.

Το θύμα, ήταν ένας 52χρονος άντρας, ο οποίος είχε μεταβεί σήμερα το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, στο χωριό του στην Δυτική Αχαΐα από την Αθήνα όπου διέμενε και ζήτησε τον λόγο από τον 69χρονο γείτονά του, ο οποίος ήταν σεσημασμένος και έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν, γιατί θεωρούσε ότι του έκλεβε ρεύμα.

Ο 69χρονος άρπαξε με την σειρά του ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά με αυτό στον θώρακα και στην κοιλιά τον 52χρονο, ο οποίος κατέληξε μόλις 40 λεπτά μετά από τα τραύματά του, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Αμέσως μετά, ο δράστης έτρεξε και κρύφτηκε σε αποθήκη δίπλα από το σχολείο του χωριού και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που έφτασαν στο σημείο τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον γείτονά του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα