Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Δυτική Αττική

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στην Δυτική Αττική

Κατασχέθηκαν 16 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 43 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης

Εξαρθρώθηκε, από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Συνελήφθησαν στις στις Αχαρνές και στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών, δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 74 ετών και μία 35χρονη υπήκοος Αλβανίας, μέλη της οργάνωσης. Αναζητούνται οι συνεργοί τους.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων, ταυτοποιήσεις ατόμων και δημιουργίας “προφίλ” των εμπλεκομένων, πιστοποιήθηκε η παράνομη δράση του κυκλώματος στην αποθήκευση και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αποκαλύφθηκαν επίσης οι ρόλοι των μελών της σπείρας ως προς τον συντονισμό, την ανεύρεση, την αποθήκευση και τη διακίνηση των ποσοτήτων των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και την ανεύρεση των υποψηφίων αγοραστών. Από τις έρευνες σε οικίες στις Αχαρνές και στα Άνω Λιόσια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 κιλών και 911 γραμμαρίων, 43 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ηρωίνης, μία κυνηγετική καραμπίνα, 9 κυνηγετικά φυσίγγια και 7 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network