Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γέφυρα Καλυφτάκη

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γέφυρα Καλυφτάκη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θύμα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας όπως διαπιστώθηκε ήταν ένας 39χρονος Αλβανός και δράστες ένα ζευγάρι ομοεθνών του.

Εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 39χρονου Αλβανού, που έλαβε χώρα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην Κηφισιά.

Ο 39χρονος είχε βρεθεί τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο σε πεζοδρόμιο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι ένας 44χρονος ομοεθνής του, ο οποίος αναζητείται, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία 35χρονη συνεργός του, επίσης ομοεθνής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το θύμα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, συνήλθε στο νοσοκομείο, μετά από αρκετό καιρό, ανέφερε στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση, πως εκείνο που θυμόταν ήταν ότι εκείνη τη νύχτα διασκέδαζε με το συγκεκριμένο ζευγάρι των φίλων του σε νυχτερινό κέντρο και καθώς είχε αρκετά χρήματα πάνω του, τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο, του πήραν τα 250 ευρώ που είχε πάνω του και το κινητό του και τον πέταξαν στον δρόμο αιμόφυρτο.

Από τις Αρχές εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, το ζευγάρι των δραστών να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ανατέθηκε σε Ανακριτή για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα