Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 23χρονου στα Εξάρχεια: Τον σκότωσαν για οικονομικές διαφορές από αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 23χρονου στα Εξάρχεια: Τον σκότωσαν για οικονομικές διαφορές από αγοραπωλησίες ναρκωτικών
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Δράστες είναι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 34 ετών, οι οποίοι διέφυγαν στο εξωτερικό αμέσως μετά την δολοφονία του νεαρού. Κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία ενός 23χρονου Έλληνα, που διαπράχθηκε στις 25 Απριλίου στα Εξάρχεια.

Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, τις βραδινές ώρες της 25 Απριλίου, το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα την ώρα που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας στην Πλατεία Εξαρχείων. Οι δύο άνδρες τον χτύπησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι.

Δράστες είναι ένας Ουκρανός και ένας Αλβανός, ηλικίας 27 και 34 ετών οι οποίοι διέφυγαν στο εξωτερικό αμέσως μετά την δολοφονία του νεαρού Έλληνα και κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα από αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Εκείνοι τον προμήθευαν ναρκωτικά και εκείνος τα διακινούσε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση και σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα