Φίλος πατέρα μικρής Άννυ: Δεν είναι καθόλου χαζός. Όσα είπε είναι ψέματα

Οι κατηγορουμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ τον Απριλίο του 2015, ο πατέρας του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) καθώς και η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, οδηγούνται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Οι κατηγορουμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ τον Απριλίο του 2015, ο πατέρας του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) καθώς και η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, οδηγούνται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Αθώος δήλωσε ο δεύτερος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 4χρονου κοριτσιού, στρεφόμενος παράλληλα κατά του πατέρα

Κατά του συγκατηγορούμενού του και πατέρα της μικρής Άννυς στράφηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία Νικολάι, κατά την απολογία του.

Ο 30χρονος Βούλγαρος, Νασίφ Αχμέντοφ, δήλωσε αθώος υποστηρίζοντας πως όσα είπε ο Σάββας απολογούμενος είναι "όλα ψέματα"!"Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε αλλά δεν είναι καθόλου χαζός. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και γιατί είμαι εδώ!" είπε και πρόσθεσε ότι τις επίμαχες ημέρες που φέρεται να έλαβε χώρα η δολοφονία και ο τεμαχισμός της Άννυ ο Σάββας του είχε ζητήσει να μη διανυκτερεύει εκεί διότι είχε πάει η μητέρα του.

Άμεση ήταν η απάντηση του Σάββα ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Νικολάι είπε προς το δικαστήριο: "Εγώ θέλω να πω ότι λέει ψέματα και ξέρει τι έχει γίνει και γιατί λέει ψέματα δεν ξέρω...".

Κατά την απολογία του ο Νικολάι ανέφερε πως ό,τι έμαθε για το φρικιαστικό αυτό έγκλημα το άκουσε από τον ίδιο το Σάββα με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να πάει στη Βουλγαρία και να το καταγγείλει στις αρχές.

Επίσης υποστήριξε ότι το βράδυ η Άννυ κοιμόταν μα το πρωί ο Σάββας και το παιδί ήταν κλειδωμένοι στο δωμάτιο. Όπως είπε, δεν είδε αίματα ούτε μύρισε κάτι.

Πρόεδρος : Μεγάλη Τετάρτη που μείνατε σπίτι το παιδί σε τι κατάσταση ήταν; Τις προηγούμενες ημέρες η Άννυ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε παραπονεθεί για κάτι;

Κατηγορούμενος : Το παιδί ήταν υγιέστατο και μόνο μια φορά μου είχε πει ότι την πονούσε το στομάχι της. Την Μεγάλη Τρίτη μου το είπε. Το είπα στον πατέρα της και μου είπε θα πεινάει να παραγγείλουμε φαγητό. Αγοράσαμε τρία σουβλάκια κοτόπουλο (..)

Πρόεδρος : Την Τετάρτη το βράδυ τι ώρα έπεσε για ύπνο η Άννυ;

Κατηγορούμενος : Δεν ξέρω γιατί το παιδί κοιμόταν.

Πρόεδρος : Σας ανησύχησε κάτι με την Άννυ, ροχάλιζε, έκανε κάποιον περίεργο θόρυβο;

Κατηγορούμενος : Όχι

Πρόεδρος : Τι κάνατε όταν επιστρέψατε ;

Κατηγορούμενος : Επειδή ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά, ήθελα να το συζητήσω με τον Στάνισλαβ, αλλά εκείνος ήταν στεναχωρημένος και δεν μου έδωσε σημασία,  μου είπε ότι έχω γυναίκα, έχω παιδί και έχω και προβλήματα. Η Άννυ ήταν ξαπλωμένη στο καναπέ, σκεπασμένη με την κουβέρτα. Δεν έμεινα πάνω από 20 λεπτά στο δωμάτιο.

Πρόεδρος : Ποτέ κοιμηθήκατε;

Κατηγορούμενος : Ήμουν κουρασμένος, έκανα ένα μπάνιο και σύντομα κοιμήθηκα. Γύρω στις 11:30.

Πρόεδρος : Ο πρώτος κατηγορούμενος είχε κοιμηθεί νωρίτερα;

Κατηγορούμενος: Όχι, είχε ένα πιάτο πορσελάνης που έβαζε ναρκωτικά και άκουγα που έσπαγε το ναρκωτικό με ένα μαχαιράκι διότι αυτό ακουγόταν.

Πρόεδρος : Την επόμενη ημέρα τι ώρα ξυπνήσατε;

Κατηγορούμενος : Ξύπνησα στις 10:00 αλλά σηκώθηκα στις 10:20.

Πρόεδρος : Που ήταν το πιάτο που ο Σάββας έβαζε τα ναρκωτικά;

Κατηγορούμενος : Στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ

Πρόεδρος : Είχε πρόσβαση και η Άννυ σε αυτό; Θα μπορούσε να το πιάσει;

Κατηγορούμενος : Θα μπορούσε να το πιάσει ναι...

Πρόεδρος : Όταν ξυπνήσατε τι κάνατε;

Κατηγορούμενος : Έκανα μπάνιο και πήγα στη δουλειά

Πρόεδρος : Η Άννυ ήταν εκεί;

Κατηγορούμενος: Δεν την είδα ούτε την άκουσα. Και μάλιστα θύμωσα διότι το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να βάλω άρωμα.

Πρόεδρος : Αυτά που λέει ο Στάνισλαβ ότι σας φώναξε, είδατε το παιδί νεκρό, του είπατε να την τεμαχίσει κλπ είναι ψέματα;

Κατηγορούμενος : Αν ήταν και ένα χιλιοστό από αυτά που λέει αλήθεια θα σας το έλεγα, αν είχα παραμικρή ανάμιξη σαν άνδρας θα σας το έλεγα

Πρόεδρος : Λέει ψέματα δηλαδή;

Κατηγορούμενος : Ναι

Πρόεδρος : Γιατί το κάνει; Τι θέλει να αποκρύψει;

Κατηγορούμενος : Εγώ ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθώ να καταλάβω και να διαλευκάνω τα  πράγματα. Είμαι τώρα στη φυλακή και δεν μπορώ να σκέφτομαι όπως εσείς.

Πρόεδρος : Γιατί να πει αυτό το ψέμα;

Κατηγορούμενος : Δεν μπορώ να πω εγώ, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξειδικευμένοι να πουν (..)

Πρόεδρος: Επισκεφθήκατε το σπίτι;

Κατηγορούμενος : Ναι έχω ξαναπάει. Την πρώτη φορά Μεγάλη παρασκευή 12:30 -1:00 προς Μεγάλο Σάββατο

Πρόεδρος : Είχατε κλειδί;

Κατηγορούμενος : Όχι

Πρόεδρος : Πόσο μείνατε;

Κατηγορούμενος : Ούτε πέντε λεπτά

Πρόεδρος Τι πήγατε να κάνετε εκεί;

Κατηγορούμενος : Επειδή με πήρε ο Σάββας τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έχει τσιγάρα και αν μπορώ να του πάω.

Πρόεδρος : Μπήκατε στο σπίτι; Τι είδατε;

Κατηγορούμενος : Είχαμε καθίσει με τον Γιάννη στην πλατεία Βικτωρίας σε ένα μαγαζί. Λίγο πριν με είχε πάρει ο Σάββας για τσιγάρα και πήγα σπίτι του Όταν πήγα στο σπίτι μπήκα κατευθείαν στην κουζίνα και πέταξα τα τσιγάρα στο τραπέζι κι έβαλα να πιω νερό γιατί βιαζόμουν να φύγω. Αριστερά από το νεροχύτη είδα το γκαζάκι πάνω στον πάγκο κουζίνας ήταν μία κατσαρόλα και ακουγόταν ότι δουλεύει το γκαζάκι. Τον ρώτησα τι βράζει και μου είπε φτιάχνω για το σκυλάκι κοτόπουλο. Μου έκανε εντύπωση η ώρα. Αυτή ήταν η συζήτηση και έφυγα.

Πρόεδρος : Είδατε αίμα πουθενά;

Κατηγορούμενος : Δεν πήγα σε άλλο χώρο όχι δεν είδα.

Πρόεδρος: Φαινόταν καθαρισμένος ο χώρος;

Κατηγορούμενος: Τότε τίποτα δεν μου είχε κάνει εντύπωση είχε μία νάιλον σακούλα ήταν στο διάδρομο και μου είπε ο Σάββας ότι είχε πάει στο βουλγαρικό κατάστημα και είχε πάρει τρόφιμα

Πρόεδρος: του είχε αναφέρει κάτι για το θάνατο της Άννυς ή για τον τεμαχισμό της;

Κατηγορούμενος: Μόλις μπήκα στο σπίτι τον ρώτησα πού είναι η μικρή πριγκίπισσα και μου είπε ότι είναι στην μητέρα της για να την προσέχει.

Πρόεδρος: Μύρισε κάτι;

Κατηγορούμενος: Όχι

Την Παρασκευή αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 4χρονη Άννυ, Μικρή Άννυ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητέρα Άννυς: Θα έδινα και τη ζωή μου για αυτό το παιδί

Πατέρας μικρής Άννυ: Ανακάτεψα τα μέλη του παιδιού με χαλασμένα φαγητά

Πατέρας μικρής Άννυ: Δεν θέλω να μιλήσω. Θα λιποθυμήσω και εγώ

SHARE:

24Media Network