Φόνος 20χρονου: Στοιχεία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ψάχνουν οι αρχές

Φόνος 20χρονου: Στοιχεία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ψάχνουν οι αρχές

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη, πιστεύουν ότι ο δράστης ή οι δράστες του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και το έκλεισαν, καθώς από την ημέρα εκείνη και μετά δεν εκπέμπει σήμα

Στον κύκλο των ατόμων με τα οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο 20χρονος φοιτητής Θεόδωρος Γαλαζούλας λίγο πριν εξαφανιστεί, επικεντρώνονται οι Αρχές, που έχουν προβεί στο σχετικό αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Εκείνο το απόγευμα της 8ης Μαίου που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, παραμένει άγνωστο που θα πήγαινε, ενώ προκύπτει πως από αυτά που γνώριζε η οικογένειά του, την προηγούμενη ημέρα της εξαφάνισης είχε βγει για την έξοδό του με τους φίλους του.

Στις 14 Μαίου η σορός του άτυχου νεαρού εντοπίστηκε στην ερημική και δασώδη περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη, σε προχωρημένη σήψη, σε ένα χαντάκι, στην άκρη του χωματόδρομου.

Ο δράστης κυριολεκτικά τον εκτέλεσε με τρεις βολές από κυνηγετικό όπλο, στην κοιλιά, τον θώρακα και το κεφάλι και αρκετά δίπλα του, βρέθηκαν οι κάλυκες. Στα ρούχα του δεν βρέθηκε ποτέ το κινητό του τηλέφωνο, ούτε το είχε ξεχάσει στο σπίτι και έτσι οι Αρχές εικάζουν ότι ο δράστης το πήρε μαζί του, κάτι που προκύπτει και από την ύποπτη και σχεδόν άμεση απενεργοποίησή του.

Τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εντοπίσουν τον κλειστό κύκλο ατόμων με τους οποίους επικοινώνησε τις τελευταίες του ώρες και να διαπιστώσουν το που κινήθηκε όσο ήταν ζωντανός από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που ενεργοποιήθηκαν πριν ο δράστης ή οι δράστες του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να διαπιστώσουν που δόθηκε το μοιραίο ραντεβού, πριν οδηγηθεί ενδεχομένως με αυτοκίνητο στην Πεντέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εν ψυχρώ εκτέλεσαν τον 20χρονο στην Πεντέλη

Τραγική σύμπτωση. Θείος του 20χρονου, ο τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ που μετέφερε την σορό του

SHARE:

24Media Network