Φορούσε γιλέκο της Αστυνομίας και πουλούσε ναρκωτικά στην Πλ. Βάθη

Φορούσε γιλέκο της Αστυνομίας και πουλούσε ναρκωτικά στην Πλ. Βάθη
Ομάδα ΔΙΑΣ πραγματοποιεί ελέγχους Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 28χρονος Ιρανός στην περιοχή της Πλατείας Βάθη για ναρκωτικά-Έκρυβε τα ναρκωτικά σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, εσωτερικά του γιλέκου που φορούσε με την ένδειξη " POLICE "

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή της Πλατείας Βάθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ένας 28χρονος Ιρανός για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση.

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν μετά από έλεγχο 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 81 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, εσωτερικά του γιλέκου που φορούσε και έφερε την ένδειξη ” POLICE “. Προφανώς ο δράστης νόμιζε ότι περνούσε θα μπορούσε να περάσει έτσι απαρατήρητος από πραγματικούς αστυνομικούς, όμως με την εμφάνιση που είχε και το γιλέκο που φορούσε κάθε άλλο από απαρατήρητος περνούσε…

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version