Φυλάκιση σε 40χρονο που επιχείρησε να βιάσει φοιτήτρια μέσα στην εστία

Φυλάκιση σε 40χρονο που επιχείρησε να βιάσει φοιτήτρια μέσα στην εστία

Ποια ποινή επιβλήθηκε σε 40χρονο, ο οποίος είχε εισβάλει σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας στα Ιωάννινα και είχε προσπαθήσει να βιάσει 19χρονη με την απειλή μαχαιριού

Ένοχος για απόπειρα βιασμού, παραβίαση της οικιακής ειρήνης και για παράνομη οπλοφορία κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας ένας 40χρονος ημεδαπός. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Ο κατηγορούμενος πριν από δύο χρόνια είχε εισβάλει στο δωμάτιο μιας 19χρονης φοιτήτριας στην εστία Ιωαννίνων απειλώντας την με ένα μαχαίρι και προσπάθησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 40χρονος φλέρταρε την κοπέλα, ωστόσο αυτή δεν ενέδιδε. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορμές του, ο 40χρονος εισέβαλε τα ξημερώματα στο δωμάτιο της, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η φοιτήτρια ξεπέρασε γρήγορα το σοκ και αντέδρασε. Οι φωνές της ξύπνησαν τους συμφοιτητές της από τα διπλανά δωμάτια, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή. Να σημειωθεί ότι η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι ο 40χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα αλλά το δικαστήριο δεν το έκανε δεκτό.

Πληροφορίες από prevezaposto.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE: