Φυματίωση και ίσως ηπατίτιδα οι λόγοι θανάτου του νεαρού Πακιστανού στην Βάρη

Φυματίωση και ίσως ηπατίτιδα οι λόγοι θανάτου του νεαρού Πακιστανού στην Βάρη

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος και όχι 15χρονος Πακιστανός που βρέθηκε νεκρός χθες στην Βάρη. Διαψεύδονται τα κακοήθη σενάρια

Είναι από τις περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι η δημοσιογραφία βασίζεται σε στοιχεία και γεγονότα και όχι σε φήμες και προσωπικές εμπάθειες ή φυλετικές προκαταλήψεις. Το News 247 ανέμενε ως όφειλε το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό του νεαρού Πακιστανού, αφού μέχρι χθες η πραγματική και όχι μυθοπλαστική εικόνα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του ήταν θολή.

Σύμφωνα με το πόρισμα αυτό, ο 19χρονος και όχι 15χρονος Πακιστανός (σύμφωνα με τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του) πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς ανευρέθηκαν σοβαρά ίχνη μολυσματικών ασθενειών στο σώμα του όπως φυματίωση, ενώ λόγω της εξαιρετικά μεγάλης διόγκωσης που είχε υποστεί το συκώτι και ο σπλήνας του (έξι φορές από το κανονικό) ενδεχομένως έπασχε και από ηπατίτιδα.

Ο νεαρός Πακιστανός είχε έρθει στην Ελλάδα το 2015 και έκτοτε έκανε περιστασιακές εργασίες σε νησί, μέχρι που τους τελευταίους μήνες ήρθε στην Αττική και συγκεκριμένα στην Βάρη, όπου συγκατοικούσε μαζί με έναν φίλο του, που εκείνος τον ανέφερε ως 15χρονο και άλλους τρεις ομοεθνείς του σε ένα σπίτι στην Βάρη, επί της οδού Ιθάκης.

Τις τελευταίες ημέρες, ο νεαρός παραπονιόταν για έντονους πόνους και πυρετούς στους φίλους του και χθες, τη στιγμή που ήταν στο μπάνιο, κατέρρευσε . Ο φίλος του κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου, με το που έφτασε στο σημείο με ασθενοφόρο, τον ανακάλυψε νεκρό και κάλεσε την Αστυνομία.

Εκ πρώτης όψεως το θύμα δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, παρά μόνο λίγο αίμα που έβγαινε από το στόμα του. Οι συγκάτοικοί του κλήθηκαν για κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και παραγγέλθηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, νεκροψία-νεκροτόμή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού.

Τελικά, αυτή έγινε σήμερα και τα αποτελέσματα αυτής αποδεικνύουν πως το θύμα πέθανε από παθολογικά αίτια και δεν έφερε στο σώμα του το παραμικρό ίχνος εγκληματικής ενέργειας ή κακοποίησης, πόσο μάλλον σεξουαλικής, όπως ορισμένοι βιάστηκαν να …κραυγάσουν…, πριν ακόμα οι ειδικοί και οι Αρχές καταλήξουν σε συμπεράσματα. Κατόπιν αυτών των ευρημάτων κρίνεται αναγκαία η ιατρική παρακολούθηση και των συγκατοίκων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεκρός βρέθηκε 15χρονος μέσα σε σπίτι στη Βάρη

SHARE:

24Media Network