"Γάζωσαν" ιδιωτικό ΚΤΕΟ πριν ακόμα λειτουργήσει

"Γάζωσαν" ιδιωτικό ΚΤΕΟ πριν ακόμα λειτουργήσει

Αναστάτωση στα Χανιά όταν άγνωστοι πυροβόλησαν κατά των εγκαταστάσεων υπό ανέγερση ΚΤΕΟ. Για μαφιόζικο χτύπημα κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης

Τυφλό χτύπημα το βράδυ της Πέμπτης στο υπό ίδρυση ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην περιοχή του Βαμβακόπουλου στα Χανιά προκαλεί ανησυχία στον ιδιοκτήτη και πονοκέφαλο στις Αστυνομικές Αρχές που βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα πρωτοφανές για την πόλη περιστατικό.

Ο δράστης ή οι δράστες γάζωσαν στην κυριολεξία το κτίριο, πυροβολώντας με όπλο αγνώστου τύπου.

Ο επιχειρηματίας από το Ηράκλειο που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα παροχής υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων και ο οποίος θέλησε να επεκτείνει τα σχέδια του, μιλά για καρτέλ στο χώρο των ΚΤΕΟ και δηλώνει ότι το χτύπημα εις βάρος του δεν θα αποτρέψει τη λειτουργία της επιχείρησης του.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με επικεφαλής το διευθυντή της υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο , έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το κτήριο στο οποίο και διέμενε ο ιδιοκτήτης.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τους τοίχους και από τύχη δεν βρήκαν τον επιχειρηματία. Ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Ζαχαρίας Μπατρωνάκης κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον μίλησε για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διεκπεραίωση των απαραίτητων εγγράφων και διαδικασιών από τις υπηρεσίες των Χανίων για τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ερευνά με προσοχή την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών . 

Πηγή: kydon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network