Για ασήμαντη αφορμή το μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού

Για ασήμαντη αφορμή το μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού
Στιγμιότυπο από τις φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Από την έως τώρα έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν έχει προκύψει καμία διασύνδεση με την συμμορία των Αλβανών που έχει κατηγορηθεί για τις προηγούμενες περιπτώσεις. Επίδειξη δύναμης της πιο δυνατής ομάδας κρατουμένων το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής.

Καμία διασύνδεση με την συμμορία των Αλβανών που ήταν υπεύθυνοι για πλήθος εγκληματικών πράξεων εντός και εκτός των φυλακών δεν φαίνεται από της έως τώρα έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να υπάρχει με την αιματηρή συμπλοκή που έγινε χθες στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και είχε σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό και 8 τραυματίες.

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα, όλα ξεκίνησαν από μία ασήμαντη αφορμή και κυρίως με κίνητρο την επίδειξη δύναμης και ισχύος της κάθε ομάδας κρατουμένων που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Δηλαδή οι Αλβανοί κρατούμενοι και οι Ρωσοπόντιοι και Ρωσόφωνοι θέλησαν να κάνουν επίδειξη δύναμης οι μεν στους δε και ενεπλάκησαν σε αυτό και Έλληνες, με αποτέλεσμα να πάρουν έκταση οι συμπλοκές και να καταλήξουν στην ανθρωποκτονία ενός κρατουμένου και στον τραυματισμό ακόμη 8 ατόμων. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν πλήρως οι ρόλοι και η εμπλοκή του κάθε ατόμου στο επεισόδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα