Για ασήμαντη αφορμή το μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού

Στιγμιότυπο από τις φυλακές Κορυδαλλού
Στιγμιότυπο από τις φυλακές Κορυδαλλού EUROKINISSI

Από την έως τώρα έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν έχει προκύψει καμία διασύνδεση με την συμμορία των Αλβανών που έχει κατηγορηθεί για τις προηγούμενες περιπτώσεις. Επίδειξη δύναμης της πιο δυνατής ομάδας κρατουμένων το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής.

Καμία διασύνδεση με την συμμορία των Αλβανών που ήταν υπεύθυνοι για πλήθος εγκληματικών πράξεων εντός και εκτός των φυλακών δεν φαίνεται από της έως τώρα έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να υπάρχει με την αιματηρή συμπλοκή που έγινε χθες στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και είχε σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό και 8 τραυματίες.

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα, όλα ξεκίνησαν από μία ασήμαντη αφορμή και κυρίως με κίνητρο την επίδειξη δύναμης και ισχύος της κάθε ομάδας κρατουμένων που ενεπλάκη στο περιστατικό.

ADVERTISING

Δηλαδή οι Αλβανοί κρατούμενοι και οι Ρωσοπόντιοι και Ρωσόφωνοι θέλησαν να κάνουν επίδειξη δύναμης οι μεν στους δε και ενεπλάκησαν σε αυτό και Έλληνες, με αποτέλεσμα να πάρουν έκταση οι συμπλοκές και να καταλήξουν στην ανθρωποκτονία ενός κρατουμένου και στον τραυματισμό ακόμη 8 ατόμων. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν πλήρως οι ρόλοι και η εμπλοκή του κάθε ατόμου στο επεισόδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυλακές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κορυδαλλός: Διπλή έρευνα για την αιματηρή συμπλοκή στο Ψυχιατρείο

Φυλακές Κορυδαλλού: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Φυλακές Κορυδαλλού: Ένας νεκρός και τραυματίες μετά από συμπλοκή

SHARE:

24Media Network