Γλυφάδα: Έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών - Τι ψάχνουν οι αρχές

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα STRINGER/SOOC

Έκρηξη αυτοσχέδιο μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης είσοδο συγκροτήματος κατοικιών στη Γλυφάδα. Τις έρευνες για τον πιθανό στόχο και τα κίνητρα, έχει αναλάβει η Ασφάλεια και όχι η Αντιτρομοκρατική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για να διαπιστωθούν τα κίνητρα και ο στόχος της επίθεσης, μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όπου άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την μεταλλική είσοδο της περίφραξης συγκροτήματος κατοικιών, επί της οδού Οινόης 64, στην Γλυφάδα.

Από την έκρηξη διαλύθηκε η μεταλλική είσοδος και προκλήθηκαν ζημιές τόσο στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος όσο και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εξωτερικά της περίφραξης, στον δρόμο.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την συλλογή των υπολειμμάτων του μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθούν τόσο τα κίνητρα όσο και ο πιθανός στόχος ανάμεσα στους ενοίκους του συγκροτήματος.

Στις έρευνες δεν εμπλέκεται η Κρατική Ασφάλεια ή η Αντιτρομοκρατική και όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη επίθεση αφορά στις αρμοδιότητες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, άντρες του οποίου ήδη μεταβαίνουν στο σημείο για να ξεκινήσουν την λήψη καταθέσεων από τους ενοίκους του συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Έκρηξη
SHARE:

24Media Network