Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προσπαθούσε 7 ώρες να αυτοτραυματιστεί ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προσπαθούσε 7 ώρες να αυτοτραυματιστεί ο δράστης
Το φαρμακείο όπου δολοφονήθηκε η 43χρονη kavalapost

Καταγεγραμμένες από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου, είναι όλες οι κινήσεις του άνδρα που σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στις Πηγές Καβάλας.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού στις Πηγές Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 55χρονος δράστης από τη στιγμή της ανθρωποκτονίας της συζύγου του μέχρι και περίπου τις 12.30 το βράδυ, βρισκόταν εντός του φαρμακείου και δεν βγήκε από τον χώρο. Ο γυναικοκτόνος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν εφτά ολόκληρες ώρες! Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία περίπου στη μία το πρωί και ομολόγησε την πράξη του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βγήκε καθόλου από το κατάστημα, ενώ δεν προκύπτει ότι πήγε στην απέναντι παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο, καθώς μετά την δολοφονία της συζύγου του και μέχρι την ώρα της σύλληψής του παρέμεινε στον χώρο του εγκλήματος.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) η ιατροδικαστική εξέταση της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης μέρας μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα