Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τη στραγγάλισε και έμεινε ώρες μαζί της μέσα στο φαρμακείο

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τη στραγγάλισε και έμεινε ώρες μαζί της μέσα στο φαρμακείο
Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Ο δράστης στραγγάλισε την 43χρονη φαρμακοποιό και σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της χθες νωρίς το απόγευμα όταν επέστρεψαν από κοινή έξοδο, παρέμεινε για ώρες μαζί της μέσα στο κλειστό φαρμακείο, αυτοτραυματίστηκε και αργά τη νύχτα κάλεσε την Αστυνομία

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην 43χρονη φαρμακοποιό και μητέρα δύο παιδιών 6 και 10 ετών αντίστοιχα, που έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Κιφνίδη που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια και το αίτιο θανάτου είναι ο στραγγαλισμός. Εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της, διαπιστώθηκε και το κάταγμα του υοειδούς οστού, που είναι χαρακτηριστικό στους στραγγαλισμούς.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα της Ασφάλειας Καβάλας, η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έγινε χθες μετά τις 4 το απόγευμα. Το ζευγάρι είχαν βγει μαζί έξω, επέστρεψαν μαζί στο φαρμακείο που ήταν κλειστό και εκεί ενδεχομένως μετά από διαπληκτισμό ο δράστης στραγγάλισε την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους.

Παρέμεινε για ώρες μαζί της και οι συγγενείς τους, τους αναζητούσαν μάταια καθώς περνούσαν οι ώρες. Αργά τη νύχτα προς ξημερώματα κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και είπε «ελάτε έχω κάνει κακό στη σύζυγό μου». Αστυνομικοί έσπευσαν στο φαρμακείο της άτυχης 43χρονης φαρμακοποιού και βρήκαν εκείνο αιμόφυρτο και το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του πεσμένο στο πάτωμα.

europost.gr

Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στο Νοσοκομείο της Καβάλας διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πλήττοντας τον εαυτό του σε διάφορα σημεία του σώματός του με αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Μεταφέρθηκε και ο ίδιος στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ αναμένεται να του ληφθεί κατάθεση για τα γεγονότα, καθώς μπήκε στο χειρουργείο και μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν να του μιλήσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει να είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του για τυχόν ενδοοικογενειακή βία, φαίνεται όμως πως είχαν συχνούς τσακωμούς και για τους ακριβείς λόγους πιστεύουν οι αστυνομικοί πως θα σχηματίσουν εικόνα όταν μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από τον δράστη. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα