Η άμεση κινητοποίηση των γονιών της έσωσε τη φοιτήτρια από τον βιαστή της

Η άμεση κινητοποίηση των γονιών της έσωσε τη φοιτήτρια από τον βιαστή της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ομηρίας και βιασμού 20χρονης φοιτήτριας. Πώς την παγίδεψε ο δράστης και πώς οι κινήσεις των γονιών της, της έσωσαν τη ζωή

“Ο άνθρωπος αυτός είναι ένα κτήνος και αυτά που έκανε τα έχουμε δει μόνο σε ταινίες θρίλερ”, είναι η πλέον ενδεικτική φράση αξιωματικού της Ασφάλειας που προετοιμάζει γι αυτά που είδαν με τα μάτια τους και άφησε ακόμα και τους αστυνομικούς σοκαρισμένους, με την απίστευτη κατάσταση που βίωσε η 20χρονη φοιτήτρια φιλολογίας από την Ηλεία, στα χέρια του βασανιστή και βιαστή της!

Η άτυχη φοιτήτρια από την επαρχία που ζούσε στου Ζωγράφου, για να βγάλει κάποια έξοδά της ανταποκρίθηκε σε αγγελία εφημερίδας ως οικιακή βοηθός, που είχε αναρτήσει ο δράστης μέσω του προγράμματος παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Ο 52χρονος την προσέλαβε το τελευταίο περίπου μήνα καθώς φέρεται να πάσχει από μερική τύφλωση, στον οποίο είχε προλάβει να πάει μόλις 3-4 φορές για να του καθαρίσει το σπίτι και να πλύνει τα πιάτα. Προχθές βράδυ η κοπέλα πήγε πάλι στο σπίτι του και μάλιστα έπρεπε να πληρωθεί 25 ευρώ για κάθε επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει και υποτίθεται ότι θα της τα έδινε εκείνο το βράδυ.  Ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα με ένα πανί που ήταν ποτισμένο πιθανόν με αιθέρα, την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε και την βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της με ερωτικά βοηθήματα μέχρι το πρωί της επομένης!

Μάλιστα, ο 52χρονος φόρεσε γυαλιά που είχαν προσαρμοσμένη μικροκάμερα και άνοιξε και την κάμερα του υπολογιστή του, καταγράφοντας σε βίντεο τις απίστευτες και ανείπωτες φρικαλεότητες του. 

Στο μεταξύ, οι γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί μιλούσε συνέχεια μαζί τους και δεν την έβρισκαν από προχθές το βράδυ, ενώ γνώριζαν για την επιλογή της κόρης τους να κάνει μερικά μεροκάματα σε ένα σπίτι στην Δάφνη και είχαν διαφωνήσει γι αυτό, ανησύχησαν και ήρθαν αμέσως χθες το πρωί στην Αθήνα για να την βρουν.

Άλλωστε, όπως και οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αργότερα, η κοπέλα έχει μία πολύ σοβαρή προσωπικότητα, έχει άριστη σχέση με την οικογένειά της, είναι εξαιρετικών αρχών και παιδί μίας δεμένης οικογένειας από την επαρχία με ό,τι οικονομικές στερήσεις είχαν αλλά άφθονη αγάπη μέσα στο σπίτι της και αποκλείεται να είχε εξαφανιστεί και να έβαζε σε αγωνία τους γονείς τους αν δεν της είχε πράγματι συμβεί κάτι κακό.

Οι γονείς της φοιτήτριας λειτούργησαν σαν ντεντέκτιβ

Οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου για να προβούν σε αναγγελία εξαφάνισης και καθώς γνώριζαν ότι δούλευε σε ένα σπίτι στην Δάφνη, σε έναν άνδρα με μερική τύφλωση, μετέβησαν στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης και ανέφεραν αυτά που γνώριζαν.

Κατά απίστευτη σύμπτωση ο αστυνομικός που τους άκουσε είχε γνωριμίες στον Δήμο Δάφνης και έμαθε άμεσα τα στοιχεία και την διεύθυνση του 52χρονου άνδρα.

Τότε, περίπου στις 11 το πρωί πια της Πέμπτης,  οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μεταβούν στο σπίτι του δράστη για να μάθουν αν πήγε από εκεί η κοπέλα. Ο δράστης στην αρχή δεν τους άνοιγε την πόρτα, στη συνέχεια ημίγυμνος στάθηκε στην άκρη της τζαμένιας πόρτας του ημιυπόγειου διαμερίσματός του και τους έλεγε ότι η κοπέλα δεν ήταν εκεί, όμως η συμπεριφορά του ήταν πολύ περίεργη και έτσι καλώς οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν, κρύφτηκαν έξω από το σπίτι και δίπλα στο παράθυρο και κάλεσαν τον Εισαγγελέα να μεταβεί εκεί για να εισέλθουν με ένταλμα ερεύνης στο σπίτι.

Εκείνη την στιγμή όμως άκουσαν την αδύναμη φωνή της κοπέλας να καλεί μέσα από το σπίτι σε βοήθεια κάλεσαν το κέντρο και από εκεί τους δόθηκε η εντολή να μην περιμένουν τον εισαγγελέα να σπάσουν αμέσως την πόρτα και να μπουν μέσα, όπως και έπραξαν.

Οι αστυνομικοί είδαν τον ημίγυμνο άντρα μπροστά, τον ακινητοποίησαν και αμέσως ανακάλυψαν την άτυχη κοπέλα γυμνή, δεμένη και σε αθλία κατάσταση στο κρεβάτι του 52χρονου!

Την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε Νοσοκομείο όπου μεταξύ άλλων νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο βιαστής της συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

 Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν αν εξέπεμπε “online” στο διαδίκτυο τις πράξεις τους, όμως κατέσχεσαν τον υπολογιστή και τους σκληρούς δίσκους και τα έστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να διαπιστωθεί αν αυτά τα βίντεο… βρέθηκαν και σε κοινή θέα. Έμπειροι αξιωματικοί πάντως του τομέα αυτού πιστεύουν πως δύσκολα θα το κατάφερνε αυτό χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα άτομο που το πιθανότερο είναι να κοροϊδεύει το Δημόσιο ακόμα και για την “μερική τύφλωσή” του, καθώς η τεχνολογική του υποδομή δεν δείχνει άτομο που θα αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα… ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές, απάτες με επιταγές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο παρελθόν διατηρούσε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο συλληφθείς, αναμένεται αργότερα σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία που αφορά αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κανείς δεν ξέρει ποιες ήταν οι τελικές προθέσεις του βιαστή. Θα την άφηνε ελεύθερη μετά να φύγει, θα την κρατούσε φυλακισμένη όσο επιθυμούσε, θα την σκότωνε και θα την εξαφάνιζε όταν θα ένιωθε “ικανοποιημένος” από τις πράξεις του και για να μην αφήσει ίχνη.

Αν οι γονείς δεν είχαν λειτουργήσει όπως λειτούργησαν, δηλαδή έξυπνα και άμεσα και αν οι αστυνομικοί που άκουσαν αυτούς τους γονείς δεν είχαν επίσης λειτουργήσει με την ίδια ευαισθησία και τον ίδιο επαγγελματισμό ίσως ο εφιάλτης αυτής της δύστυχης κοπέλας να κλιμακωνόταν ακόμα χειρότερα… Το τι ισχυρίζεται ο ίδιος δεν έχει καμία σημασία, αφού τα στοιχεία όλα είναι τρανταχτά εναντίον του και δεν έχει νόημα ούτε καν να γραφθεί μία λέξη που να περιλαμβάνει τους ισχυρισμούς του βιαστή.

*φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα