Η δυσοσμία πρόδωσε το έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τον είχε τυλίξει με σακούλες, κουβέρτες και σχοινιά

Η δυσοσμία πρόδωσε το έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τον είχε τυλίξει με σακούλες, κουβέρτες και σχοινιά
Αστυνομία - περιπολικό Eurokinissi

Η έντονη δυσοσμία από την αποσύνθεση της σορού που βρέθηκε στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι δεν έγινε σύντομα αντιληπτή λόγω του τυλίγματος. Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ένας 64χρονος Έλληνας που όλα δείχνουν ότι ήταν το θύμα. Διέμενε εκεί με τη Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία αναζητείται.

Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου που συζούσε μαζί του στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι, συγκεντρώνει τις υποψίες των Αρχών που προσπαθούν να βρουν τα πλήρη στοιχεία της για την εντοπίσουν ακόμα και αν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Περισσότερο φως στο τι ακριβώς συνέβη στο ισόγειο διαμέρισμα της διώροφης οικίας στο Χαλάνδρι, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής στο θύμα, που διενεργείται σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η σορός φαινόταν να φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι ωστόσο και αυτό δεν ήταν απόλυτα ανιχνεύσιμο κατά την αυτοψία, λόγω της κατάστασης της σορού, οπότε από την νεκροψία-νεκροτομή θα αποκαλυφθεί πλήρως ο μηχανισμός θανάτου του θύματος.

Πρόσθετα, οι Αρχές έχουν ενημερώσει και καλέσει τον αδερφό του 64χρονου Έλληνα ενοικιαστή του διαμερίσματος και τα παιδιά του που ζουν στο εξωτερικό, να δώσουν γενετικό υλικό για να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNAτου θύματος, ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα αν όντως πρόκειται για τον 64χρονο.

Η σορός με εξαίρεση την σωματική διάπλαση που ταιριάζει με τον 64χρονο, είναι εντελώς μη αναγνωρίσιμη, εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης και σαπωνοποίησης του πτώματος που επήλθε από τον πολυήμερο εγκλωβισμό του σε σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σχοινιά που τον είχε τυλίξει σφιχτά το άτομο που του αφαίρεσε την ζωή, σε μία προσπάθεια ίσως να μη γίνει εγκαίρως αντιληπτή η αποσύνθεση, να κερδίσει χρόνο και να διαφύγει.

Η ληστεία έχει αποκλειστεί εντελώς ως κίνητρο αφού δεν φαίνεται να λείπει κάτι από το σπίτι, να έχει παραβιαστεί είσοδος ή να έχει ερευνηθεί ο χώρος και έτσι μένουν τα προσωπικά κίνητρα, ενώ σε συνάρτηση με την μακρά απουσία της Γερμανίδας συντρόφου του, αυτόματα καθίσταται και ως η κυρίως ύποπτη.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διαμένει στον υπερκείμενο όροφο και είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 64χρονο μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε χάσει τα ίχνη του ζευγαριού τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μαζί του είχαν χάσει τα ίχνη του 64χρονου, συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, κανείς όμως δεν είχε δηλώσει επισήμως στις Αρχές την εξαφάνισή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα