Η εκτέλεση στο Κερατσίνι και το καρτέλ ναρκωτικών

ΑΘΗΝΑ-Συγκέντρωση στο Σύνταγμα εις μνήμη των θυμάτων του Ορλάντο.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συγκέντρωση στο Σύνταγμα εις μνήμη των θυμάτων του Ορλάντο.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Υποψίες συσχετισμού της υπόθεσης του καρτέλ ναρκωτικών της Αθήνας με την εκτέλεση στο Κερατσίνι. Οι συγγενείς του θύματος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι με τις Αρχές

Πλήρωσε την συγγενική και φιλική του σχέση με το συνοδηγό, ήταν αποτέλεσμα δικών του λαθών ή ήταν λάθος στόχος;

Αυτά είναι πολλά από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για την δολοφονία του οικογενειάρχη Αλβανού στο Κερατσίνι πριν περίπου δύο εβδομάδες, που δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και τον καταδίωκαν, κυριολεκτικά τον γάζωσαν, επί της οδού Σπερχειού, πυροβολώντας 10 φορές και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Τα ερωτήματα πυκνώνουν, καθώς από την δικογραφία της Ασφάλειας Αθηνών για την υπόθεση του καρτέλ ναρκωτικών με εγκέφαλο τον επονομαζόμενο «Γκέντι» που κινούσε τα νήματα σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να προκύπτει πως ο συνοδηγός του θύματος που είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και συγγενής του, είχε τραβήξει τα βλέμματα της συγκεκριμένου καρτέλ και ενδεχομένως την οργή.

Είχε σχέση με την εγκληματική αυτή οργάνωση και αυτονομήθηκε ή κράτησε ποσότητες για να της «σπρώξει» εκείνος; Είναι ένα άλλο ερώτημα. Αυτό που φαίνεται όμως να έχει συμβεί είναι ότι ο «Γκέντι» μάλλον τον στοχοποίησε και μάλιστα παρήγγειλε τον θάνατό του σε άλλους Αλβανούς μέλη του κυκλώματος προς αποπληρωμή δικού τους χρέους προς τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις συσχετισμού των δύο υποθέσεων όχι όμως απόλυτη ταύτιση, αλλιώς οι δύο δικογραφίες θα είχαν γίνει μία.

Αν ήταν απόλυτα πεπεισμένοι οι αστυνομικοί πως το θύμα δέχτηκε από λάθος τις 10 σφαίρες και πως απόλυτα ο συνοδηγός ήταν ο στόχος και μάλιστα από μέλη του κυκλώματος, ήδη θα είχαν ενωθεί σε μία οι δικογραφίες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του θύματος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι με τις Αρχές και αυτό θεωρείται από μόνο του ύποπτο.

Οδηγό και συνοδηγό δεν τους πλησίασαν απλά οι εκτελεστές και άνοιξαν πυρ, για να μπορεί εύκολα κάποιος να υποθέσει το στιγμιαίο λάθος, αλλά είχε προηγηθεί μια τρελή καταδίωξη όπου οι εκτελεστές επί ώρα καταδίωκαν το αυτοκίνητο με οδηγό το θύμα, άρα μάλλον γνώριζαν όχι μόνο τον συνοδηγό αλλά και τον οδηγό.

Η έρευνα είναι σε αρχικό στάδιο και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει κάποια σχέση τουλάχιστον του συγγενούς και συνοδηγού εκείνη την ημέρα του θύματος με το καρτέλ ναρκωτικών του «Γκέντι». Από την πλευρά της η Ασφάλεια Αθηνών έχει παραδώσει όσα σχετικά στοιχεία είχε από την δική της έρευνα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και τώρα μένει να ενωθούν τα κομμάτια του «παζλ» που λείπουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εν ψυχρώ εκτέλεση 33χρονου στο Κερατσίνι

SHARE:

24Media Network