Ιατροδικαστής για βρέφος στην Κύπρο: Όλα τα σενάρια ανοιχτά πλην του βιασμού

Ιατροδικαστής για βρέφος στην Κύπρο: Όλα τα σενάρια ανοιχτά πλην του βιασμού

Ο βιασμός σε μία τόσο μικρή και τρυφερή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, ισχυρίζεται ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, πλην αυτό του βιασμού» τονίζει σε δηλώσεις του στο Sigmalive ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, σχετικά με το βρέφος πέντε μηνών το οποίο διακομίστηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας με ρήξη παρθενικού υμένα.

Αν και ιατροί του Νοσοκομείου επιβεβαίωσαν σε δηλώσεις τους ότι πρόκειται για βιασμό βρέφους, ωστόσο ο κ. Ματσάκης έχει διαφορετική άποψη, καθώς θεωρεί ότι βιασμός σε μία τόσο μικρή και τρυφερή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη (σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας).

«Δεν αποκλείω καμία άλλη πράξη, δεν αποκλείω κανένα άλλο πρόσωπο, αυτό που αποκλείω είναι την περίπτωση του βιασμού» τονίζει ο Μάριος Ματσάκης υποδεικνύοντας ότι το βρέφος πρέπει να υποβληθεί και σε νέα σειρά εξετάσεων από άλλη ομάδα ιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό ύποπτος είναι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος συνελήφθη και θα παραμείνει υπό πενθήμερη κράτηση, σύμφωνα με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη στο βιασμό του μωριού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα