Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις για μεταφορά 200 κιλών χασίς

Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις για μεταφορά 200 κιλών χασίς
Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις για μεταφορά 200 κιλών χασίς σε φορτηγό Eurokinissi

Τα ναρκωτικά, είχαν φορτωθεί σε φορτηγό το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί, στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατών - Κεραμίτσας

Η κατάσχεση 200 κιλών ακατέργαστης κάνναβης και η σύλληψη δύο ατόμων, είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην ελληνοαλβανική μεθόριο, κοντά στην Κεραμίτσα Φιλιατών.

Τα ναρκωτικά, είχαν φορτωθεί σε φορτηγό το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί, στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατών-Κεραμίτσας. Στην έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν 167 δέματα ακατέργαστης και 69 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, μέσα σε τσουβάλια στην καρότσα του οχήματος.

Ο 60χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το φορτηγό. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη ενός 51χρονου,ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον οδηγό του, για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομης διακίνησης ανθρώπων και κλοπών. Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα