Ηλεία: Διεκόπη η δίκη της παπαδιάς και του εραστή για τη δολοφονία του ιερέα

Στα Δικαστήρια του Πύργου οδηγήθηκαν χθες οι φερόμενοι δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, η 43χρονη παπαδιά και
τον 41χρονος εραστή της, Παρασκευή 7 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ilialive.gr)
Στα Δικαστήρια του Πύργου οδηγήθηκαν χθες οι φερόμενοι δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, η 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονος εραστή της, Παρασκευή 7 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ilialive.gr) EUROKINISSI

Για την Τετάρτη διεκόπη η δίκη της 43χρονης παπαδιάς και του εραστή, για τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της στην Ηλεία

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων και τις απολογίες των κατηγορούμένων ξεκίνησε την Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αιγίου, η δίκη για τη δολοφονία του παπα-Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Ηλεία.

Στο εδώλιο κάθονται η 43χρονη παπαδιά Θεοδώρα και ο 41χρονος εραστής της Νίκος Παναγόπουλος, κατηγορούμενοι πως από κοινού οργάνωσαν τη δολοφονία του άτυχου ιερέα, η μεν ως ηθική αυτουργός και ο δε ως εκτελεστής.

Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον διαχωρίζοντας ουσιαστικά ο καθένας τη θέση του για την ευθύνη του εγκλήματος.

Η δίκη διεκόπη αργά το απόγευμα, μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων και θα επαναληφθεί την Τετάρτη οπότε αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας και πιθανότατα θα εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.

Νέα στοιχεία "καίνε" την παπαδιά στον Πύργο  

Πηγή: filodimos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εραστής παπαδιάς: ''Είμαι ο μεγαλύτερος μ...ας. Έριξα με κλειστά μάτια''

Η παπαδιά λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

SHARE:

24Media Network